Ne kuduracağım be nerede vasatlık varsa onu gündeme taşımaya meraklı olduğumuz için şaşırmadım.Kudur.![]()
O ne anlar be parlaktan
Ne kuduracağım be nerede vasatlık varsa onu gündeme taşımaya meraklı olduğumuz için şaşırmadım.![]()
Ne kuduracağım be nerede vasatlık varsa onu gündeme taşımaya meraklı olduğumuz için şaşırmadım.![]()
Artık çok geç
İftarından sonra gelirse tozu dumanı atttırır bekle@Çiğdem
Ayol biz can sisterız ben sana kötü laf eder miyim hiç![]()
Can sisterizde ecünnülere karşı onun harici seni boş bırakmaya gelmiyor örnek gibiNefesin kesile .ss
Ayol bunların hepsi @Forumdash ın oyunu bana özelden böyle böyle yap bacıma iftira at yoksa seni banlatırım dedi ben de yaptımCan sisterizde ecünnülere karşı onun harici seni boş bırakmaya gelmiyor örnek gibi![]()
![]()
@serhatt
Abicime tşşkler @Forumdash ayy birde adama senden saklıyor demiş iftar öncesi kalbi tutsa nolucak ilaçta alamıyor![]()
![]()
@alperuz da hemen yancısı gibi destekçisi![]()
![]()
![]()
Can sisterizde ecünnülere karşı onun harici seni boş bırakmaya gelmiyor örnek gibi![]()
![]()
@serhatt
Abicime tşşkler @Forumdash ayy birde adama senden saklıyor demiş iftar öncesi kalbi tutsa nolucak ilaçta alamıyor![]()
![]()
![]()
![]()
Bi yerinde dur beee dur bi yerindeAyol bunların hepsi @Forumdash ın oyunu bana özelden böyle böyle yap bacıma iftira at yoksa seni banlatırım dedi ben de yaptım
Yoksa seninle her zaman biriz biz![]()
Ben haklının yanındayım.Can sisterizde ecünnülere karşı onun harici seni boş bırakmaya gelmiyor örnek gibi![]()
![]()
@serhatt
![]()
![]()
![]()
Dönek .ss @ÇiğdemAyol bunların hepsi @Forumdash ın oyunu bana özelden böyle böyle yap bacıma iftira at yoksa seni banlatırım dedi ben de yaptım
Yoksa seninle her zaman biriz biz![]()