Ne kuduracağım be nerede vasatlık varsa onu gündeme taşımaya meraklı olduğumuz için şaşırmadım.Kudur.
O ne anlar be parlaktan
Ne kuduracağım be nerede vasatlık varsa onu gündeme taşımaya meraklı olduğumuz için şaşırmadım.
Ne kuduracağım be nerede vasatlık varsa onu gündeme taşımaya meraklı olduğumuz için şaşırmadım.
Artık çok geç
İftarından sonra gelirse tozu dumanı atttırır bekle @Çiğdem
Ayol biz can sisterız ben sana kötü laf eder miyim hiç
Can sisterizde ecünnülere karşı onun harici seni boş bırakmaya gelmiyor örnek gibi @serhattNefesin kesile .ss
Ayol bunların hepsi @Forumdash ın oyunu bana özelden böyle böyle yap bacıma iftira at yoksa seni banlatırım dedi ben de yaptımCan sisterizde ecünnülere karşı onun harici seni boş bırakmaya gelmiyor örnek gibi @serhatt
Abicime tşşkler @Forumdash ayy birde adama senden saklıyor demiş iftar öncesi kalbi tutsa nolucak ilaçta alamıyor
@alperuz da hemen yancısı gibi destekçisi
Can sisterizde ecünnülere karşı onun harici seni boş bırakmaya gelmiyor örnek gibi @serhatt
Abicime tşşkler @Forumdash ayy birde adama senden saklıyor demiş iftar öncesi kalbi tutsa nolucak ilaçta alamıyor
Bi yerinde dur beee dur bi yerinde Bacıma şikayet ettim ki seniAyol bunların hepsi @Forumdash ın oyunu bana özelden böyle böyle yap bacıma iftira at yoksa seni banlatırım dedi ben de yaptım
Yoksa seninle her zaman biriz biz
Ben haklının yanındayım. @serhattCan sisterizde ecünnülere karşı onun harici seni boş bırakmaya gelmiyor örnek gibi @serhatt
Dönek .ss @ÇiğdemAyol bunların hepsi @Forumdash ın oyunu bana özelden böyle böyle yap bacıma iftira at yoksa seni banlatırım dedi ben de yaptım
Yoksa seninle her zaman biriz biz
Git kocan @Forumdash a iftar hazırla caz yapma