"Pis Yedili" Türkiye Gündeminde!

Ne kuduracağım be nerede vasatlık varsa onu gündeme taşımaya meraklı olduğumuz için şaşırmadım. :A
0 (1).jpg

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Mekanın sahibesi geldi sonunda :A Can hıraş savundum seni şu yaşta:bhr: @serhatt @alperuz
İftarından sonra gelirse tozu dumanı atttırır bekle :A @Çiğdem
Ayol biz can sisterız ben sana kötü laf eder miyim hiç :A
Nefesin kesile .ss
Can sisterizde ecünnülere karşı onun harici seni boş bırakmaya gelmiyor örnek gibi :A :A :A @serhatt

Abicime tşşkler @Forumdash ayy birde adama senden saklıyor demiş iftar öncesi kalbi tutsa nolucak ilaçta alamıyor :( :( :(

@alperuz da hemen yancısı gibi destekçisi :A :A :A

Can sisterizde ecünnülere karşı onun harici seni boş bırakmaya gelmiyor örnek gibi :A :A :A @serhatt

Abicime tşşkler @Forumdash ayy birde adama senden saklıyor demiş iftar öncesi kalbi tutsa nolucak ilaçta alamıyor :( :( :(

Ayol bunların hepsi @Forumdash ın oyunu bana özelden böyle böyle yap bacıma iftira at yoksa seni banlatırım dedi ben de yaptım :A

Yoksa seninle her zaman biriz biz :Z

Ayol bunların hepsi @Forumdash ın oyunu bana özelden böyle böyle yap bacıma iftira at yoksa seni banlatırım dedi ben de yaptım :A

Yoksa seninle her zaman biriz biz :Z
Bi yerinde dur beee dur bi yerinde :T: Bacıma şikayet ettim ki seni :A:A