Pis Yedili Dizisi ABD'ye Satıldı!

PY'yi ne kadar sevmediğimi az çok bilirsiniz herhalde ama tebrikler diziye büyük başarı ABD'ye satılmak ama şunu da belirteyim ki dizi fazla uzun ömürlü olmaz :D

süper habe rah rıza babayı satsalar rekor kırarız abd de :D
konu uplanmasın nererde hani haberleri gani yine uçmuş kendi kendine :D @mrt-06
@mrt-06 cihangir halkının nesini uyarlayacakalr pis yedili bildiğin lise dizisi izin almadan bile uyarlayabilirler :F
@mrt-06 komedi dizilerini satmak zordur çünkü komedi unsırları her ülkde farklıdır mesela abd de kaç kiş iyalan dünyanın necati şaşmaz ve gezi parkı göndermesini anlar :D dediğim gibi gençlik dizilerinde satılacak senaryo yok ki hep aynı olay arka sıradakiler-pis yedili falan ayn konular
mesela the o.c.-902102 falan da aynı abd de

@mrt-06 önce yayınlansın öyle kaynak gani ise hayatta inanmam

@mrt-06 cw genelde cesur konuları işler bol bo lsex vardır :F gani-birol-med yapı para uğruna ekranı kirleten herkese karşıyık :F

Son düzenleme:
PY'yi ne kadar sevmediğimi az çok bilirsiniz herhalde ama tebrikler diziye büyük başarı ABD'ye satılmak ama şunu da belirteyim ki dizi fazla uzun ömürlü olmaz :D
Sen Pis Yedili'yi izlemiyormuydun? Ben Pis Yedili ile ilgili konuları açarken seni izliyorsun diye etiketliyordum. :W

- - - Ekleme - - -

Tebrikler.

Konu uplanmasın dedim Pis Yedili'yi küçümsüyorsun ama ABD'ye satıldı dizi ya. :) :) @xemrexxx

@xemrexxx daha yayına başlamamıştır Gani söyler zamanı gelince hadi görelim bakalım Yalan Dünya , Doksanlar ABD tarafından isteniliyor mu. :F
Pis Yedili bilindik lise dizisi olabilir o zaman Arka Sıradakiler neden satılmadı o da lise dizisiydi. :)
@xemrexxx şu diziyi Gülse Birsel yazsa överdiniz sırf Gani'ye gıcıklığınızdan. :T:

@xemrexxx haklısın sanırım ama daha önce ABD satılan dizisi sayısı çok az yine de başarı niteliği taşıyor. :) :X

@xemrexxx Gani size ne yaptı sanki? :bağır: Acaba ABD'de ki uydu kanalı filan mı aldı ki ya da CW almış olabilir öyle dizileri ile meşhur. :F

Son düzenleme:
Sen Pis Yedili'yi izlemiyormuydun? Ben Pis Yedili ile ilgili konuları açarken seni iizliyorsun diye etikletliyordum. :W

- - - Ekleme - - -

Tebrikler.

İnşallah Show elde etmiştir parayı, yine de çok iyi gelecektir bu para Show için :)

Olamaz. :( Belki bu dizi yüzünden bir daha Türk dizleri satın almayacaklar. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy