Pis Yedili Dizisi ABD'ye Satıldı!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Show Tv ekranlarında yayınlanan başrollerinde Kadir Doğulu, Ayşegül Aldinç, Asuman Dabak gibi isimlerin yer aldığı gençlik ve komedi dizisi Pis Yedili ABD'ye satıldı.

Haberi dizinin senaristi Gani Müjde twitter'dan verdi. Kendisinin de bu sabah kanal tarafından bilgilendirildiğini söyleyen Müjde, ayrıntıları daha sonra aktaracağını belirtti.

Türk dizilerinin OrtaDoğu'da izlendiğini yeni hedeflerinin ABD olduğunu da sözlerine ekledi.

Dizilerimizin Avrupa'da olması, yayınlanması iyidir, hep biz mi onların dizilerini, filmlerini izleyeceğiz.

Fakat 3-4 bölüme yayından kaldırılacağını düşünüyorum.

Ateyizler bunu da açıklasın.

Bir de bakıyoruz Amerikalılar "Kâmillerrrrrrrr" demeye başlıyor.

'Pis Yedili' Yurt Dışına Transfer Oldu!

Show TV'de yayınlanan Pis Yedili, bu hafta yayınlanmadı, ama yurt dışına transfer oldu!

'Tükenmez Kalem' imzalı ve Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı Pis Yedili, ABD'li 'New Film International' isimli pazarlama şirketi tarafından pazarlama hakları satın alındı.

Pis Yedili'nin ABD'de 'New Guys At School' ismi adı altında piyasaya sürüleceği ve yakın zaman içinde televizyon'da ekranlarda olacağı söyleniyor.​

Ya ben Türkce düzenlemesi yaparken niye aciyon @darksaal off ya

Baktim twitter'da gani'nin öyle mesajı yok 😕

Baktim twitter'da gani'nin öyle mesajı yok 😕

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p>Pis Yedili dizisi ABD ye satıldı.Haberi kanaldan yeni aldım.Ayrıntıları bildiririm daha sonra.Hedef Ortadoğu değil ABD diyebiliriz
))</p>&mdash; Gani Müjde (@GaniMujde) <a href="https://twitter.com/GaniMujde/status/332403005636870144">9 Mayıs 2013</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Sabah atmiş ben şimdi atti sandim göremeyince😕
<iframe style="display: none;" allowtransparency="true" id="rufous-sandbox" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Sevindim! Dünya ABD dizilerini izliyor, ABD de bizim dizilerimizi izlesin.

Show için iyi bir gelir gelebilir.

En çok yabancıların Amerikalıların yorumunu merak ediyorum.

Çok iyi. Siz de hemen küçümsemyin yahu Türkiye için büyük başarı tebrik etmek lazım.

Türkiye'deki kadar cıvık olmaz bence. Ama sevindim tebrikler Pis Yedili'ye!