Pis Yedili Bu Sezonluk Bitti Mi?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Şu sıralar satılması gündemde olan Show TV'nin bu sezon ki en büyük kozu Pis Yedili Geçen hafta yayınlanmamıştı. Peki Pis Yedili bu hafta ve sezon sonuna kadar yayınlanacak mı işte Gani Müjde'nin Twitter'da yaptığı açıklama.

1.jpg

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    36.3 KB · Hit: 437
Merhaba arkadaslar ben yeniyim.Pis yedili o kadar guzel bir hikayesi varki bitmesi mümkün degildir

Dizi gelecek sezon yayın hayatına Show TV'de devam etmeyecek muhtemelen. Gani Müjde bu tür sorunların çıkmaması ve ödemelerini daha kolay yapacağı bir kanala verecektir diziyi. Muhtemelen bu kanalda Fox olur daha önceden dediğim gibi. Show TV bari bu diziyi elinde tutabilseydi. Şimdiden hayırlı olsun yeni kanalı. :)

ben açtım zorda olsa ama yapıştırdım sana göstermek için ekrana çıkmadı:smile:
Neyse.... :)

- - - Ekleme - - -

Dizi gelecek sezon yayın hayatına Show TV'de devam etmeyecek muhtemelen. Gani Müjde bu tür sorunların çıkmaması ve ödemelerini daha kolay yapacağı bir kanala verecektir diziyi. Muhtemelen bu kanalda Fox olur daha önceden dediğim gibi. Show TV bari bu diziyi elinde tutabilseydi. Şimdiden hayırlı olsun yeni kanalı. :)
Bir yerde okumuştum ödemeleri en geç yapan kanal Fox TV miş.

evet neyse boşver sow tv nin hali ne olcak böyle git gide kötüye gidiyolar:smile:

evet neyse boşver sow tv nin hali ne olcak böyle git gide kötüye gidiyolar:smile:
Bu ay içinde satıldı satıldı yoksa....

- - - Ekleme - - -

Geç vermesi önemli değil bence. Önemli olan düzenli bir şekilde ödemesi. Show hiç ödemiyor. :5:
Eskiden ödemelerde bir sorun yoktu mesela geçen sene hiç öyle bir haber çıkmadı şuan ödemeleri geç yapıyor hiç ödemiyor olsa Gani Müjde kanalı çoktan terketmişti.

Bu ay içinde satıldı satıldı yoksa....

- - - Ekleme - - -

Eskiden ödemelerde bir sorun yoktu mesela geçen sene hiç öyle bir haber çıkmadı şuan ödemeleri geç yapıyor hiç ödemiyor olsa Gani Müjde kanalı çoktan terketmişti.
Dış yapımlardan şu an sadece Pis Yedili'yi ödüyor zaten kanal. Onu da düzgün ödese ya!:bağır:

Dış yapımlardan şu an sadece Pis Yedili'yi ödüyor zaten kanal. Onu da düzgün ödese ya!:bağır:
Ben kanalın bu kadar kötü durumda olduğunu düşünmüyorum Pis Yedili'nin maliyeti tutsa tutsa 400.000 TL tutar bunu ödeyebilecek durumu var ama neden eksiksiz ödemiyor bende anlamadım.

Ben kanalın bu kadar kötü durumda olduğunu düşünmüyorum Pis Yedili'nin maliyeti tutsa tutsa 400.000 TL tutar bunu ödeyebilecek durumu var ama neden eksiksiz ödemiyor bende anlamadım.
O kadar olduğunu bile sanmıyorum. Daha da düşüktür Pis Yedili'nin fiyatı. :)