Hayır az yükselecen gibi tabi bir olusturalım ama 1 gelmez orası kesinDaha kötüleri var derken? Benim şarkımın kötü olduğunu mu ima ediyorsun?
Neyse, şükür 1 puan almayacağız en azından o zaman.
Hayır az yükselecen gibi tabi bir olusturalım ama 1 gelmez orası kesinDaha kötüleri var derken? Benim şarkımın kötü olduğunu mu ima ediyorsun?
Neyse, şükür 1 puan almayacağız en azından o zaman.
Böyle deyip 2 vermezsin umarım.Hayır az yükselecen gibi tabi bir olusturalım ama 1 gelmez orası kesin
Benim standartlarıma göre iyi bulucanı düşünüyorumBöyle deyip 2 vermezsin umarım.
Sen ben de bayağı yükseldin. Serdar'ın en iyi 3 şarkısından biriyle gelmişsin bence.
Gören de bütün yorumları yapmış, bizim yorumlarımızı bekliyor sanır.İzlediği filmlerin yorumlarını yapmayarak üzen, mor ve ötesi hayranı değerli insan…
Son zamanlarda ben de kendimi çokça öyle hissediyorum ama yine de "nereden çıkardın? 😱" şeklinde bir cevap bırakacağım sana.Uğursuzluğuyla bilinir..
Ben sizlere yorum yapma şansı tanımak adına kendi yorumlarımı bekletiyorum, madem öyle hemen tamamlamaya başlayayım.Gören de bütün yorumları yapmış, bizim yorumlarımızı bekliyor sanır.Ben bazı filmlerin ne anlattığını bile unuttum maalesef ama puanlarım belli olduğu için etkinlik bitmeden hepsine üstünkörü kısa kısa yorumlar fırlatırım. Tabii önce senin etkinlik bitiş tarihini duyurman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?