Bize izlettin kendin kaçıyorsun @destere ile bana komplomu kurdun naptınBirkaç gündür izleyeceğim diyorum da üşeniyorum sürekli. İnşallah yakın zamanda hallederim.
Bize izlettin kendin kaçıyorsun @destere ile bana komplomu kurdun naptınBirkaç gündür izleyeceğim diyorum da üşeniyorum sürekli. İnşallah yakın zamanda hallederim.
bu sefer ozanla frekansı tutturduk @Çiğdem- @ForumdashTam yorum: http://izleryazar.com/phantom-thread-2017/
Kaliteli oyunculuklar, kaliteli prodüksiyon, çok zayıf senaryo. Özellikle sürpriz gelişmeden sonra olaylara ilgi göstermekte zorlandım, hikayeyi hiç sevemedim. Aslında hiç de Oscarlık değil konusu, buna karşın nasıl 6 adaylık aldı bilemedim.
5.5/10
Ozanda bizle aynı fikirde olması iyi ama @Forumdash ın izleme hevesi gittikçe kaçıyor kaldıkı filmi öneren @Aserat bile kaçmış durumdabu sefer ozanla frekansı tutturduk @Çiğdem- @Forumdashhayret dedim şimdi filmi öve öve bitiremez bizim inadımıza
ama izler yazarda yorumuna ayrıntılı baktım bayağı bir övdüğün yerlerde var ben o kısımları filmde malesef bulamadım
sürpriz gelişme dediğin almanın isyan ettiği an sanırım? ordan sonra bende bir heyecanlandım dedim filme bir hareket falan gelecek ama devamı yine hayal kırıklığı
yalnız sessizlikte yemek yemenin bu kadar ses çıkaracağını bu filmle birlikte keşfettimalma her kaşığı oynattığında garç gurç ses geliyordu ağız şapırtılarını bile duyuyorduk o kadar kasvetli bir aileye düşmüştüki kız.... sessizlik huzur verir derler ama fazlası insanı tımarhanelik edermiş
filmin seyirciye katkı sağladığı tek yer sanırım zehirli mantarlarla zehirsizleri ayırdetmeyi öğretmiş olması
@Forumdash da çok sıkıcıymış @Çiğdem- itiraf geldi sonundaBu kadar sıkıcı bir film daha görmemiştim. Olay yok, dialoglar boş, senaryo zaten yok, işte ekip çalişmasıyla ortaya böyle bişey çıkmış. Sadece terzi adamın kuralcılık mı dersiniz yoksa takıntılık mı yoksa disiplinlilik mi bilemem ama ben sevdim.Sanırım kendimde öyleyim sanırım ya sanırım@destere @Çiğdem-
Alma ne zehirli bi kadınsın sen öyle? Adamı zehirleyip kendisine bağlamak? Hayır bunu akla hizmet güzel hikaye diye yutturmuşlar? Çok saçmaydı. Üzerinde bile konuşmaya değmez.
Terzilik işçiliğini güzel işlemişler hakkını vereyim. Sanki bir ameliyata giriyorlar gibi titizlikle çalişiyorlardıSırıtaak saydiğim bahaneler yüzünden ben de 5/10 vereyim.
Çevresindeki kadınlar hepsi ablası gibi yaşlı başlı. Genç birini görünce hemen yanına adı ve gördük nolduğunu@Forumdash da çok sıkıcıymış @Çiğdem- itiraf geldi sonunda
reynolds gibi biriysen senden uzak durmak şart hiç çekilmezsinterzilik işçiliğini güzel işlemişlerde o kadar kadınla uğraşan bir adamın bu kadar sıkıcı bir hayatı olması tuhaf değilmi
her genç kadın mantarlı fantazi yapmıyor işteÇevresindeki kadınlar hepsi ablası gibi yaşlı başlı. Genç birini görünce hemen yanına adı ve gördük nolduğunu
Bu kadar sıkıcı bir film daha görmemiştim. Olay yok, dialoglar boş, senaryo zaten yok, işte ekip çalişmasıyla ortaya böyle bişey çıkmış. Sadece terzi adamın kuralcılık mı dersiniz yoksa takıntılık mı yoksa disiplinlilik mi bilemem ama ben sevdim.Sanırım kendimde öyleyim sanırım ya sanırım@destere @Çiğdem-
Alma ne zehirli bi kadınsın sen öyle? Adamı zehirleyip kendisine bağlamak? Hayır bunu akla hizmet güzel hikaye diye yutturmuşlar? Çok saçmaydı. Üzerinde bile konuşmaya değmez.
Terzilik işçiliğini güzel işlemişler hakkını vereyim. Sanki bir ameliyata giriyorlar gibi titizlikle çalişiyorlardıSırıtaak saydiğim bahaneler yüzünden ben de 5/10 vereyim.
Yine film heyeti olarak uyumu yakalamışız@Forumdash da çok sıkıcıymış @Çiğdem- itiraf geldi sonunda
reynolds gibi biriysen senden uzak durmak şart hiç çekilmezsinterzilik işçiliğini güzel işlemişlerde o kadar kadınla uğraşan bir adamın bu kadar sıkıcı bir hayatı olması tuhaf değilmi
Sırf size uymak için 5 verdim yoksa 4 verecektimYine film heyeti olarak uyumu yakalamışız
Oscar etkinlikleri keşke bizlerin juriliği altında gerçekleşse@MasacRE- nin tuhaf filmlerine tekmeyi atarız
Ben 4 vermiştim 5 @destere vermişti keşke bana uysaydınSırf size uymak için 5 verdim yoksa 4 verecektim
Aaa vlla @destere ile anlaştığımız bir konu bu buçuklara falan sevmiyoruz 4-5-6 verirsin yanına virgülle 6.5 7.2 gıcık oluyoruz4.5 vereyim yine ortada durayım
Niye bucukları hayatımızda cok kullanıyoruz. Küsürata ben de karşiyim. Ama bucuklu verebilirizAaa vlla @destere ile anlaştığımız bir konu bu buçuklara falan sevmiyoruz 4-5-6 verirsin yanına virgülle 6.5 7.2 gıcık oluyoruz
Film dizi puanlarında sevmiyorum 6 verNiye bucukları hayatımızda cok kullanıyoruz. Küsürata ben de karşiyim. Ama bucuklu verebiliriz
Niye 6 veriyorum niye yukseltiyorum şimdi puanıFilm dizi puanlarında sevmiyorum 6 ver
Ama pazarda alışverişte buçuklardan yanayım tabi indirim anlamında pazarlıklarda
Aaa bu film için demedim ayoll düz puan ver yanıNiye 6 veriyorum niye yukseltiyorum şimdi puanıAferin ev hanımı olmaya adaysın resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?