PES (Pro Evolution Soccer)'in İsmi Değişti ve Oyun Ücretsiz Oldu

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,282
Reaksiyon puanı
39,932
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Yılların futbol simülasyon oyun serisi PES (Pro Evolution Soccer)'in yapım şirketi KONAMİ bugün itibariyle yaptığı açıklamada PES isminin tamamen ortadan kalktığı ve oyunun yeni isminin "eFootball" olduğunu duyurdu.

efootball-roadmap_en.jpg


KONAMI aynı zamanda oyunun artık Free to Play yani oynaması ücretsiz olacağını ve oyun içi paket (DLC) satın alımlarının gerçekleşeceğini açıkladı. Oyunun önümüzdeki aylar içerisinde Playstation 4, Playstation 5, XBOX One ve XBOX X-S konsollarına, daha sonra ise bilgisayar ve mobil platformlara çıkacağını duyuran KONAMI, aynı zamanda tüm bu platformlar arasında çarpraz oynama sisteminin gerçekleşeceğini açıkladı.

Böylelikle artık "eFootball" üzerinden çevrimiçi maç yaptığınızda siz konsolda oynasanız bile karşı tarafın bilgisayar hatta mobil üzerinden sizinle maç yapması mümkün olacak.

 
  • Beğendim
  • İlginç
Reactions: Gerekli24 and Dosi

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,096
Reaksiyon puanı
49,758
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Tanıtımı itici bir topçuyla yapmaları talihsizlik olmuş. :A

İlgi çekici bir gelişme. Online modları da ücretsizse denenebilir. Fakat lisans mevzusu da önemli Türk takımları var mı acaba? Türk takımları ve önemli büyük takımların çoğu varsa FIFA'ya 500 lira bayılmak yerine şans verilebilir...