PES 2012 mi FIFA 2012 mi

Pes mi fifa mı hı

• PES 2012

Oy: 7 46.7%
  • FIFA 2012

Oy: 8 53.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Spor oyunlarını bırakmıştım. Ama şimdi yeniden dönmeye karar verdim. Sizce PES 2012 mi FIFA 2012 mi güzel. Oynayanlar izlenimlerini anlatırsa sevinirim

FIFA 12 dedim. Birçok yenilik getirerek iyi bir oyun yapmışlar. PES ise beklenen atağı bu yıl da yapamadı...

oyunu oynamak daha nasip olmadı ama pes geçmiştir

pes 2012 & fifa 2012

her türlü pes daha güzeldir. Pes ' in tüm serileri fifanınkilere fark atar. Pes alır.

FIFA'yı hiç oynamamışsın belliki veya bilgisayarda oyun oynamamışsın diyerekte değiştirebiliriz cümleyi

FIFA'yı hiç oynamamışsın belliki veya bilgisayarda oyun oynamamışsın diyerekte değiştirebiliriz cümleyi

hayır pes kadar fifa da oynamışlığım var ama hiç Bir zaman pes kafar sarmadı beni , fifa çok ağır oyun koşular yavaş stad kötü şampiyonlar ligi yok o yüzden pro evelation soccer

Benim şuan PC'de Pes yüklü sadece denemek amaçlı oynuyorum ama oyunda çok yüksek derecede ayarsızlık var
Herzaman dediğim gibi PC'de FIFA, Konsolda PES'den şaşmamak lazım

Benim şuan PC'de Pes yüklü sadece denemek amaçlı oynuyorum ama oyunda çok yüksek derecede ayarsızlık var
Herzaman dediğim gibi PC'de FIFA, Konsolda PES'den şaşmamak lazım

evet ps'de hertürlü pes alır , pc de fifa 2006 dan beri bozdu ben fifa 2005 hastasıydım ama ondan sonraki yılllar sarmadı beni fifa
😛