Geçti dedin ama Yalnız ben maç başlamadan tahminimi yapmıştımhee oldu böyle yaparak şansını azaltıon daha cok at salla ya geçti gerçi bu maç için tabii
Geçti dedin ama Yalnız ben maç başlamadan tahminimi yapmıştımhee oldu böyle yaparak şansını azaltıon daha cok at salla ya geçti gerçi bu maç için tabii
3 tahmin yasak.Geçti dedin ama Yalnız ben maç başlamadan tahminimi yapmıştım
Ya tutarsa bari 1-2 puan bişi ver.3 tahmin yasak.
Hayır öle bitmeyecek dedi poulsen
Vadi kızı gibi ol derken? O maç hakkında tahminde bulunmamış kiahaha görecez sen heme n pes etmesene bira z @vadikızı gibi ol
bugün unutmuş ama 3 puan kaptıı iyi gidiyor yine de sende azmet neyse. maça odaklanVadi kızı gibi ol derken? O maç hakkında tahminde bulunmamış ki
Vay göndermeyi kes1-0 maç
1-1 olsun bari 1 puan alayım
1 puanımı neden vermedin?1-0 danimarka yendi !!
puan alamayanlar: @DiziTutkunu @S.G.A.T. @bazinga @kerem
@s10 @Çiğdem- @Maskeli Fedai @Yiğitt @DarkLegenD
1 puan alan: @Arslan Bey @papuleoo @BesaleT
3 puan alan: @turkuazz
kural dışı 3 tahmin olmazki1 puanımı neden vermedin?
Üç tahmin bile olsa yine tutmuyor ki. "Ya Peru kazanacak ya da berabere bitecek" anlamı çıkıyor tahminde.kural dışı 3 tahmin olmazki
Aynen Arslan bey doğru söylüyor.Bu arada desteklediğiniz için teşekkür ederim.Üç tahmin bile olsa yine tutmuyor ki. "Ya Peru kazanacak ya da berabere bitecek" anlamı çıkıyor tahminde.
hayı r baştan kaybetti 3 tahmin olur mu hiç tek şöyle yazacaktı mesela 1 0 peru yenerÜç tahmin bile olsa yine tutmuyor ki. "Ya Peru kazanacak ya da berabere bitecek" anlamı çıkıyor tahminde.
Aynen Arslan bey doğru söylüyor.Bu arada desteklediğiniz için teşekkür ederim.
hayı r baştan kaybetti 3 tahmin olur mu hiç tek şöyle yazacaktı mesela 1 0 peru yener