Perran Kutman, "Bayan Cosby" Oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, Perran Kutman'ın oynayacağı 'Canımın İçi' dizisini yazdı…
[/B]
'Perran Kutman'lı 'Canımın İçi'nin bir nevi 'Cosby Ailesi'nin 'yerli hali' olduğu söyleniyor. Cansu Akbel ekibi ve 'Behzat Ç.'yi çeken Adam Film ortak yapımı. Kulağıma gelen, fikir önce 'Cosby Ailesi'nin kendisinin olmasıymış. Ama zaman içinde Bill Cosby'yle karşılaştırma ve kıyaslanma riskinin projeye 'erkek oyuncu' bulmak konusunda sorun yarattığı anlaşılmış.

Yani kimse yanaşmamış. Bir tesadüf eseri Perran Kutman'la gerçekleşen karşılaşma yapımcılarda 'Neden bayan Cosby olmasın?' fikrini doğurmuş. Ondan sonra teklif götürülmüş Kutman'a. 'Canımın İçi' 25-30 dakika arasında yayınlanacak. Hafta içi her gün Star'da ekrana gelecek. Yönetmen koltuğunda komedi dizilerinin ve filmlerinin başarılı ismi Hakan Algül var. 'Avrupa Yakası' ve 'Eyyvah Eyvah' desem yeter sanırım. Hep söylüyorum; ekranda komedi üzerine o kadar az iş yapılıyor ki. Olanlar arasında şöyle beni alıp götüren yok. Ya da benim kapasite daha 'absürd' esprileri kaldırmıyor ya da açmıyor. 'Varsayalım İsmail' vardı mesela, absürdün önde gideniydi. Üstüne tanımam. 'Erken öten horoz' diyeyim ben o diziye. Şimdilerde deniyorlar da o tat yok! Laf lafı açtı. Diyeceğim bu dizi umarım her gün bir yarım saatle tiryakilik yapar bizler için.'

200220121129056195789_2.jpg
[/SIZE][/COLOR][/FONT]