369.Bölüm
Betüşü kaçıran Tuna herkesin sihir güçlerini almış periler heyeti Başkanının Periliçenin bile
Ama tek çare vardır O da Avakado Perisi Venüs
Peri okulundan öğretmen ve Periler kimsesizler yurdunda çalışıyor faniler için orası Sevgi yuvası
Hazırlanın Tuna’yı bulmamız gerekiyor
Betüş’ü boşandırmadan her şeyi yapar
Galiba biliyorum aşk gezegeni Venüs’e götürdü orda Aşıklar şatosu var
Tam oraya gitmeden durdurmak gerekir yoksa dokunamayız orası Venüs kralına ait bir yer
Tuna dur buraya kadar bitti
Her şeyi bozduk Avniyi bile geri getirdik Suzanıda
Bitti işte
Venüs bu iş burda bitmedi Yankı sendemi
Ben size yapacağımı bilirim
Zaman 1 yı 9 ay ileri aksın ve toprak ilk okul yaşına gelsin herkes böyle zannetsin
Ah kızım neden engelledin
Fenerbahçe Beşiktaş maçı seyredilir maç Vodafonedadır
Taci ya beni eski haline çevirirsin yada boşanırız
Maç 1-1 biter
Çilek büyük hata yapar Avni Peri olduğunu öğrenir
Rüya mı gerçek mi olduğundan şüpheleniyor
Suzan kopyalama Efekti yaptın yoksa der
Taci başka evdedir
Dudu inadından vazgeçmez
Eğer beni Taciden boşarsanız bende sizi ayırırım Betüş ve Eda
Ve evreni Periliçeye ve Perihana dar ederim
Flashback
Düğüne gelmemek için eski sevgilisini unutmamış ölmek üzeredir komadadır ama eşine ve kendine dudu tarafından iksir verilir eşi vampir olacak onun kızda zehiri içtiğinde ölecek ve bir öpücük bekleyecek vampir olan eski
Seruma koyar Karya devletinin inancı üstüne
Yatak koyarlar onlar çoğalmaya inandıkları İçin
Buraya kadar bunlar ne karya devletinde
İnancında ölüler aynı kalsın diye çürümesin diye mumyalar bir
Ardından Hastanedeki herkes bir anda bayılır
Çünkü yangın çıkmıştır
Kız onunla aynı yeraltı evinde aynı yatakta sarılarak ve ikiside öpüşürken uykuya geçer
Şimşek çakar o sırada yeraltı evlerinde hareketlilik olur
Tekin bir kızın yanında aynı yastıkta sonsuz uykudayken uyanır ve kızı dudağından öper
Bir anda gözler kırmızı olur
Ucu açık bir diziyi eleştirinizle bitirdiniz
Küfürlü parodi yapanları bile bulup siz yeni nesil çocuklara kötülük yaptılar şimdi 2003 te çocuk olan nesilden intikam almak
Yarımburgaz bizim olacak
Avakado Perisi beni sevmediniz diye benim oynadığım diziyi ucu açık bitirttiniz ama ben bir şey yapmayacağım kader Perisi cezasını verir
İkisi yan yana yattığını gören hastahaneden kaçan iki sevgili birisi uyanır öldüklerini zanneder ve fark etmeden öper kız arkadaşını
Ve ikisi bir anda titrerek ikiside uyanır
Gözleri kırmızıdır Daha yeni başlıyoruz
Vampirler Exxendeki ucu açık biten dizinin intikamı alınacak kim eleştirdiyse herkes vampir olarak bedel ödeyecek ve bir tek onlar değil 2003 te çocuk kim varsa herkese bedel ödeteceğiz Avakado Perisinin kardeşi Emre Ozansoy Avakado Perisinin sevgilisi Özgür
Avakado Perisinin kuzeni serhatt
Slhmtl ise Avakado Perisinin sevgilisinin kardeşi
Aykut Avakado Perisinin kuzeni
Tolstoyevski Avakado Perisinin sihirli işçisi
Atacan Avakado Perisinin çırağı
Yeni Virüsünüz hayırlı olsun bu virüsten sorumlu Türkiye cumhuriyetinin gençleridir
Çocuklara kötülük yaptınız bedeli ağır olacak
@dosimosi @Emre Ozansoy @serhatt @Özgür @Emre Ozansoy @Forumdash @serhatt @12.Adam @HeisenBerg @xemrexxx
------
@Angelica