Laptop A geçeyim atıcam delilleri silmeSen göster ben inkar edersem o zaman laf yaparsın. Hadi.
Laptop A geçeyim atıcam delilleri silmeSen göster ben inkar edersem o zaman laf yaparsın. Hadi.
Bekliyorum.Laptop A geçeyim atıcam delilleri silme
@serhatt o aşıdan vurdurmak istiyormuş, faydalı diyor
Sen vurul da geber inş.@serhatt o aşıdan vurdurmak istiyormuş, faydalı diyor
@serhatt ın cocugu olmuyor!!! kabullenin artık. Kenar mahallede yaşarken kücükken hep altın günlerine gidebilmiş sadece eğlence aktivetesi olarak ve orada çook kısır yediği için doğurganlık özelliğini kaybetmiş. Kısırı zaten bol limonlu yiyordu. Limonun asidi rahmini eritmişT:Kadınla daha ilginç olur @serhatt mesela @Maskeli Fedai ile @MasacRE fanı okur serhatla bir kadının aşkının
Hayal gücüne hayran kaldım. Yaşımdan ötürü çocuk yapamadım desene sen şuna.@serhatt ın cocugu olmuyor!!! kabullenin artık. Kenar mahallede yaşarken kücükken hep altın günlerine gidebilmiş sadece eğlence aktivetesi olarak ve orada çook kısır yediği için doğurganlık özelliğini kaybetmiş. Kısırı zaten bol limonlu yiyordu. Limonun asidi rahmini eritmişT:
@Keith Long senin dizileri okuya okuya
içinde geleceğin pandemi ve endemik virüsünün mrnası var olmuş pandemi ve endemiklerin bile mrnası var ama bu irlanda aşısı boostavac @xemrexxx @serhatt @Forumdash@serhatt o aşıdan vurdurmak istiyormuş, faydalı diyor
erkekler her dönem çocuk yapabilirHayal gücüne hayran kaldım. Yaşımdan ötürü çocuk yapamadım desene sen şuna.
Bilim öyle demiyor.erkekler her dönem çocuk yapabilir
ben olmam gerekecek boostavac aşısını üç doz biontech olanlara zorunlu en azından gelecek pandemiye ve endemiğe karşı ve başka varyanta karşı daha güçlü olur bağışıklık sistemim @serhatt @ForumdashBilim öyle demiyor.
@serhatt ı oynat romantizme aç kuduruk
Bilim dediğin senin yalanın yuva yağtiği ağzının içindeki dilin söylediğiyseBilim öyle demiyor.
Erkeklerin çocuk sahibi olmasıyla ilgili bir yaş sınırlaması yoktur. Yetmişli seksenli yaşlarda bile erkekler çocuk sahibi olabilirler çünkü sperm üretimi tüm yaşam boyunca devam eder. Ancak spermlerin kalitesi, sayısı ve hareketliliğinde azalma olacağı için yaşlanma sürecinde çocuk sahibi olma şansı azalır ancak hiçbir zaman tamamen yok olmaz.
@Forumdash boostavac için irlandaya gelmek lazım @ForumdashBilim dediğin senin yalanın yuva yağtiği ağzının içindeki dilin söylediğiyse
Kırmızı yeri kabul ederim. Çünkü olay yine sende bitiyor Harekete geçiremiyorsun
Sen insan dışı bir varlık olduğun için bu tanıma girmiyorsun.Bilim dediğin senin yalanın yuva yağtiği ağzının içindeki dilin söylediğiyse
Kırmızı yeri kabul ederim. Çünkü olay yine sende bitiyor Harekete geçiremiyorsun
Hakaret arsızı oldun iyice zavallı moruq.
kanka bilet fiyatı pahalı üzerini tamamlar abd filan giderim@Forumdash boostavac için irlandaya gelmek lazım @Forumdash
başka pandemiler ve endemikler için aşı yapıyor irlanda korona virüsünün bütün mutasyonları olmamışları bileHakaret arsızı oldun iyice zavallı moruq.
Malasef utandığın için söylemıyorsun anldığimdan ben dunyayaya duyuruyorumHakaret arsızı oldun iyice zavallı moruq.