Peri Sevgilim
1.Bölüm
Mania ülkesi Ermenistandır ve bir peridir
Bir düğüne davetlidir bir Annesi periyle git der diye annesine söylemez Annesi takiptedir Sihirli aynasından
Annesi bulur yeri burası neresi bu bayrak ne İrlanda
Babasını herkes ölü biliyor kayıtlara öldü diye gösteriyor Babası aslında hayatta sadece hayvana dönüşmüş Dönüştüğü hayvanda
Norveç kedisine çevirir Babasının adı Vahdettin kedinin adı Vahim anlamasın diye kimse
Düğüne gelmek isteyen var mı hiç birinizde cesaret yok mu
Ben de var ben gelirim İsmi Ali karışıkoğlu
Mania’nın Annesi bu Ali karışıkoğlu kim onu bulacağım beni beklesin benim kızım bir faniyle sevgili olamaz Bir Türk’le asla
Güzel bir Türk’e benziyor onca Türk’ün Redettiği kızın teklifini kabul etti
Benden Aferimi aldı
Şatonun terasına çıkar İstanbul’a bakar
Daha yeni başlıyoruz Ben hem fani hem bir Türk’le evlendirmem Türkler aldatır ayıracağım hatta sevgili olmalarını bile engelleyeceğim bekleyin beni ben geliyorum benim adım Ely ise
Buna izin vermem Sihirli aynanın başına geçer
Ali karışıkoğlunun hayatını göster bana
1.Bölümün Sonu
@dosimosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Emre Ozansoy @EmreCan
1.Bölüm
Mania ülkesi Ermenistandır ve bir peridir
Bir düğüne davetlidir bir Annesi periyle git der diye annesine söylemez Annesi takiptedir Sihirli aynasından
Annesi bulur yeri burası neresi bu bayrak ne İrlanda
Babasını herkes ölü biliyor kayıtlara öldü diye gösteriyor Babası aslında hayatta sadece hayvana dönüşmüş Dönüştüğü hayvanda
Norveç kedisine çevirir Babasının adı Vahdettin kedinin adı Vahim anlamasın diye kimse
Düğüne gelmek isteyen var mı hiç birinizde cesaret yok mu
Ben de var ben gelirim İsmi Ali karışıkoğlu
Mania’nın Annesi bu Ali karışıkoğlu kim onu bulacağım beni beklesin benim kızım bir faniyle sevgili olamaz Bir Türk’le asla
Güzel bir Türk’e benziyor onca Türk’ün Redettiği kızın teklifini kabul etti
Benden Aferimi aldı
Şatonun terasına çıkar İstanbul’a bakar
Daha yeni başlıyoruz Ben hem fani hem bir Türk’le evlendirmem Türkler aldatır ayıracağım hatta sevgili olmalarını bile engelleyeceğim bekleyin beni ben geliyorum benim adım Ely ise
Buna izin vermem Sihirli aynanın başına geçer
Ali karışıkoğlunun hayatını göster bana
1.Bölümün Sonu
@dosimosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Emre Ozansoy @EmreCan