"Pepee"nin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
thumbnail_1413554070.jpg

'Pepee' yeni bölümleri ile Pazartesi gününden itibaren kaldığı yerden devam edecek.

Yapımcılığını Düşyeri Çizgifilm Stüdyoları'nın üstlendiği ve TRT Çocuk'da çocuklar tarafından sevilip kısa süre içinde büyük bir kitle edinen 'Pepee' geçtiğimiz sezon Show TV'ye transfer olmuştu. Çocukların fenomeni, Türkiye'nin ilk milli çizgi film kahramanı 'Pepee', Pazartesi günü 'Sabır Sabır Ya Sabır' konulu yepyeni bölümü ile Show TV ekranlarında minik hayranları ile buluşacak.

Geçtiğimiz sezon Ana haber öncesi yayınlanan çizgi film, bu sezon sabah saatlerinde ekrana gelecek.

'Pepee', 20 Ekim Pazartesi günü saat 08.30'da yeni bölümü ile Show TV'de

Öğlen olmalıydı bence. Star Tom ve Jeryy'yi öğlen yayınlıyordu güzel sonuçlar alıyordu aynı akıbet olabilirdi.

O saatte kim izleyecek? Hem normal dizileri tartışmamız lazım bizim, ne yapalım Pepee'yi? :F

pepenin kırmızıları çığalıyor:D
Annem canım annem sen benim bi tanem sen benim bi tanem canım annemsin güzel annemsin.
Gibi şarkıları ile pepe tekrar tv de:D

Dalgami geciyosunuz Pepee ne zamandir baslamisdi zaten her pazartesi yeni bolum gecenlerde izledim hatta

Ben de pepeyi kim izliyor diyordum)))​
Ben pepee izeleycisi digilim Sadece Rastladim Gordum Basamis yenileri

Ben de pepeyi kim izliyor diyordum)))​
Ben pepee izeleycisi digilim Sadece Rastladim Gordum Basamis yenileri
Vallahi o saatte pek TV açık değil ama bazen bende görüyorum ama yeni bölüm olduğunu Anlamıyorsun demek sen eski bölümleri iyi biliyon)))

Vallahi o saatte pek TV açık değil ama bazen bende görüyorum ama yeni bölüm olduğunu Anlamıyorsun demek sen eski bölümleri iyi biliyon)))​
Hayr ekranda Yeni Bolum yazisi die bisey var gozmuz Kör digil

Vallahi o saatte pek TV açık değil ama bazen bende görüyorum ama yeni bölüm olduğunu Anlamıyorsun demek sen eski bölümleri iyi biliyon)))​
Hayr ekranda Yeni Bolum yazisi die bisey var gozmuz Kör digil
Ben demek senin kadar dikkatli bakmıyorum )))

Forum İstatistikleri

Konular
176,570
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy