O kadar haklısın ki...Zaten yeterince itici bir insan. Özel çaba sarf etmesine gerek yok bunun için@xemrexxx
O kadar haklısın ki...Zaten yeterince itici bir insan. Özel çaba sarf etmesine gerek yok bunun için@xemrexxx
Yeter zorlama artık kendini saçmalamak için
Fazla uzatınca sıkıcı bir hal alıyorsun ve bu seni çok daha itici yapıyor.@MasacRE
Zaten yeterince itici bir insan. Özel çaba sarf etmesine gerek yok bunun için@xemrexxx
Çifte kumrular gibi anlaşıyorsunuzO kadar haklısın ki...
Sen daha zıbarmadın mı
@Maskeli Fedai serhatla seni protesto etmek için mala sanatına vermiş kendiniSen daha zıbarmadın mı
Midemi bulandırıyorsun.
Gelsin burada yapsın malasını leş herif@Maskeli Fedai serhatla seni protesto etmek için mala sanatına vermiş kendini
https://twitter.com/x/status/1607397834005045248
Seni gömüp üzerine sıva yapar inş.@Maskeli Fedai serhatla seni protesto etmek için mala sanatına vermiş kendini
https://twitter.com/x/status/1607397834005045248
Teyzoş onlar birazdan yatak odalarına gider +18 lik işler için bişi olmaz yaniEmree @MasacRE Utkuyla baş edebilecekmisin bak o kimseye benzemez he
Teyzoş onlar birazdan yatak odalarına gider +18 lik işler için bişi olmaz yani
@xemrexxx de böylece layığını bulur.Seni gömüp üzerine sıva yapar inş.
Yoldaşim adamı yamultur.Emree @MasacRE Utkuyla baş edebilecekmisin bak o kimseye benzemez he
Yooo ben onun hangi cinse sinyali olduğunu biliyorum .@MasacRE şüpheli bu konuda
Aynen.CIVIRLARBiz yolumuzdan asla dönmeyiz
U dönüşüdür oKesin dönüş yapmış gibisiniz
Aldın mı babayıYok öyle bir şey
DOĞRUKötü bir kopyam kendisi.
Ağzının içinden girmiş, arkadan cikmişKopyalamak için ne kadar yaklaştı acaba sana
Thanks.Hak eden hak ettiğini bulur.
@serhatt bacıma helal olsun sıvacıları tek tek yollarından çevirdi önce @Maskeli Fedai şimdi sensıradaki hedefi kim acaba
Kütük dostum şer ittifakına ayarı vermiş yineBiz yolumuzdan asla dönmeyiz
Şer başı sizsiniz ayol.Kütük dostum şer ittifakına ayarı vermiş yine@serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?