O kadar haklısın ki...Zaten yeterince itici bir insan. Özel çaba sarf etmesine gerek yok bunun için@xemrexxx
O kadar haklısın ki...Zaten yeterince itici bir insan. Özel çaba sarf etmesine gerek yok bunun için@xemrexxx
Yeter zorlama artık kendini saçmalamak için![]()
Fazla uzatınca sıkıcı bir hal alıyorsun ve bu seni çok daha itici yapıyor.@MasacRE
Zaten yeterince itici bir insan. Özel çaba sarf etmesine gerek yok bunun için@xemrexxx
Çifte kumrular gibi anlaşıyorsunuzO kadar haklısın ki...
Sen daha zıbarmadın mı
@Maskeli Fedai serhatla seni protesto etmek için mala sanatına vermiş kendiniSen daha zıbarmadın mı![]()
Midemi bulandırıyorsun.
Gelsin burada yapsın malasını leş herif
Seni gömüp üzerine sıva yapar inş.
Teyzoş onlar birazdan yatak odalarına gider +18 lik işler için bişi olmaz yaniEmree @MasacRE Utkuyla baş edebilecekmisin bak o kimseye benzemez he![]()
Teyzoş onlar birazdan yatak odalarına gider +18 lik işler için bişi olmaz yani![]()
@xemrexxx de böylece layığını bulur.Seni gömüp üzerine sıva yapar inş.![]()
Yoldaşim adamı yamultur.Emree @MasacRE Utkuyla baş edebilecekmisin bak o kimseye benzemez he![]()
Yooo ben onun hangi cinse sinyali olduğunu biliyorum .@MasacRE şüpheli bu konuda![]()
Aynen.CIVIRLARBiz yolumuzdan asla dönmeyiz![]()
U dönüşüdür oKesin dönüş yapmış gibisiniz![]()
Aldın mı babayıYok öyle bir şey![]()
DOĞRUKötü bir kopyam kendisi.![]()
Ağzının içinden girmiş, arkadan cikmişKopyalamak için ne kadar yaklaştı acaba sana![]()
Thanks.Hak eden hak ettiğini bulur.![]()
@serhatt bacıma helal olsun sıvacıları tek tek yollarından çevirdi önce @Maskeli Fedai şimdi sensıradaki hedefi kim acaba
![]()
Kütük dostum şer ittifakına ayarı vermiş yineBiz yolumuzdan asla dönmeyiz![]()
Şer başı sizsiniz ayol.Kütük dostum şer ittifakına ayarı vermiş yine@serhatt