Pazartesi en zorlu gün oluyor

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
09 Ocak'tan itibaren iki yeni dizi ekranlara merhaba diyecek.Bu iki dizi birbirinden iddialı ve bunun yanında Arka Sokaklar ve Yer Gök Aşk gibi yüksek reyting alan iki dizi var. Bu yüzden pazartesi günleri epey zorlu geçecek gibi duruyor. Peki sıralamalar nasıl olacak? Bu diziler sıralamayı değiştirebilecekler mi? Sizce sıralama nasıl olur?

bence şöyle olur
total
arka sokaklar
koyu kırmızı
yer gök aşk
son

ab
koyu kırmızı
son
arka sokaklar
yer gök aşk

Gerçekten çok zorlu bir gün olacak Pazartesi.
Tahminlerimi aşağıda yaptım ama gerçekleşmesi çok zor. Böyle bir durumda tahminde bulunmak gerçekten güç. Fakat ben Arka Sokaklar'ın totalde zirveyi bırakmayacağını düşünüyorum. A/B'de ise bırakabilir.

Yok Böyle Dans, totalde iyice dibe vurur. A/B'de ise yine ilk 10'da yer bulabilir kendisine.

Yer Gök Aşk, totalde pek etkilenmez ama A/B'de ciddi bir düşüşe geçebilir.

Son ve Koyu Kırmızı'yı ise kestirmek güç. Ben Son'un A/B'de başarılı olacağını düşünüyorum ama totalde başarılı olması zor. Koyu Kırmızı ise bence hayal kırıklığı yaratabilir Star için. Ama iyi oranlar alma ihtimali de var elbette :)

TOTAL
1.Arka Sokaklar
2.Yer Gök Aşk
3.Koyu Kırmızı
4.Son
5.Yok Böyle Dans

A/B
1.Son
2.Arka Sokaklar
3.Koyu Kırmızı
4.Yok Böyle Dans
5.Yer Gök Aşk

Son'da Koyu Kirmizi'da basarili olur bence. Arka sokaklar birinciligi kaptirir ama cok gerilere dusmez. Pazartesi ayni cuma gibi olacak, bir kac proje basrili olacak.

total
1.arka sokaklar
2.yer gök aşk
3.son
4.koyu kırmızı
ab
1.son
2.arka sokaklar
3.yer gök aşk
4.koyu kırmızı