'Payitaht Abdülhamid' Ne Zaman Final Yapıyor? | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,731
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1622434489210.png

Payitaht Abdülhamid erken final yapıyor!

Yapımcılığını ES Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şevki Es'in oturduğu, başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı ve 155. bölümde final yapacağı açıklanan dizi cuma günü ekrana gelecek olan 154. bölümde ekran macerasını sonlandırıyor.

Payitaht Abdülhamid final bölümüyle Cuma 20.00'de TRT 1'de!

Keşke TRT bu kadar kötü reytingler alana kadar devam ettirmese dizilerini. Ben bu dizi de gün değiştirir diye düşünmüştüm :A. Reytingleri daha da düştüğü için böyle bir karar almış olabilirler belki

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Keşke TRT bu kadar kötü reytingler alana kadar devam ettirmese dizilerini. Ben bu dizi de gün değiştirir diye düşünmüştüm :A. Reytingleri daha da düştüğü için böyle bir karar almış olabilirler belki
Diriliş Ertuğrul :A hariç bence

11 Haziran'da maçlar başlıyor ondandır. Son zamanlarda reytingleri aşırı kötü olmasına rağmen ekranlarda ne amaçla kaldığı belli olan (154 bölüm bu diziye aşırı fazla ya neyse) ucube bir projeydi kimsenin özlemeyeceği kesin. :A

Fox gibi aynı iliğini kemiğini sömürmeden bırakmıyor

Bunun seviyesindeki diziler max. 30-40 küsur bölümü görürken 154 aşırı fazla. Umarım yine böyle dizilerle gereksiz yer kaplamazlar ki TRT istese o çıkarları bir yana bırakıp iyi diziler yapabiliyor.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Sonunda yani. Bir an abdülhamidi öldürüp ceset olarak oynatacaklar diye korkmaya başladıydım.
------

Bunun seviyesindeki diziler max. 30-40 küsur bölümü görürken 154 aşırı fazla. Umarım yine böyle dizilerle gereksiz yer kaplamazlar ki TRT istese o çıkarları bir yana bırakıp iyi diziler yapabiliyor.
Bu dizi yerine Barbaroslar gelecek galiba ama o bundan kat kat daha kaliteli olacak bence.

Diziyi izlemiyorum hiç bir şekilde, ama suyunu çıkartana kadar devam ettirilmesi çok saçmaydı. Bu sezon devam etmesi başlı başına bir hataydı ki reytingleri ortada. Geçen sezon bitireceklerdi.

1 bölüm erken bitirmekte kanalın aldığı en doğru karar. Cuma günü de artık yavaş yavaş boşalsın. :A

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Nihayet, son sezonuyla resmen süründürdüler diziyi.
Seninle aynı kanıdayım ya gecen sezon bitmeliydi
------

Diziyi izlemiyorum hiç bir şekilde, ama suyunu çıkartana kadar devam ettirilmesi çok saçmaydı. Bu sezon devam etmesi başlı başına bir hataydı ki reytingleri ortada. Geçen sezon bitireceklerdi.

1 bölüm erken bitirmekte kanalın aldığı en doğru karar. Cuma günü de artık yavaş yavaş boşalsın. :A
Aynen öyle ama sırf bu dizi için değil çoğu dizi için aynı şey geçerli tadında bırakmayı beceremiyorlar şu an eski dizilere bakıyorum 45-50 dakika bilemedin bir saat ve 19 bölüm süren diziler var tutmadığından mı hayır 😉 adamlar tadında bırakmış ta ondan😊

Seninle aynı kanıdayım ya gecen sezon bitmeliydi
------

Aynen öyle ama sırf bu dizi için değil çoğu dizi için aynı şey geçerli tadında bırakmayı beceremiyorlar şu an eski dizilere bakıyorum 45-50 dakika bilemedin bir saat ve 19 bölüm süren diziler var tutmadığından mı hayır 😉 adamlar tadında bırakmış ta ondan😊
Evet çok fazla sürdürüp mahvettiler.