Mahmut Paşa dizi için önemli karakter hemen harcamazlar![]()
Haftaya hainlikler devam ediyor
![]()
Mahmut Paşa yürütüyor zaten diziyi. Adam komedi.
Mahmut Paşa dizi için önemli karakter hemen harcamazlar![]()
Haftaya hainlikler devam ediyor
![]()
Çokda iyi yapıyor rolünü sevdirdi kendiniMahmut Paşa yürütüyor zaten diziyi. Adam komedi.![]()
Favori yiyeceği demekkiBu Mahmut Paşa da hep Tavuk yiyiyor arkadaş. Sadece Tavuk.![]()
Adam önce koluna sıktı, sonra sağlam dişini çıkarttı.Favori yiyeceği demekki![]()
Aksiyon sahnelerinin artması dikkat çekici izleyicinin isteklerine karşılık verdilerSıkı takipçisi oldum çok iyi dizi.![]()
Aksiyon sahnelerinin artması dikkat çekici izleyicinin isteklerine karşılık verdiler![]()
![]()
netten izlemesi zahmetli oluyor ama tv den izlemek çok keyifli babamlarda bakıyorSıkı takipçisi oldum çok iyi dizi.![]()
Bizde ailecek izliyoruz. Gerci kumanda her hafta el değiştiriyor ama yine TRT'ye dönülüyor.netten izlemesi zahmetli oluyor ama tv den izlemek çok keyifli babamlarda bakıyor![]()
Mahmut Paşa hep yırtıyo şanslı adamnetten izlemesi zahmetli oluyor ama tv den izlemek çok keyifli babamlarda bakıyor![]()
Mahmut Paşa hep yırtıyo şanslı adam![]()
![]()
hahaha erol taş gibi yemek yiyor ayollBizde ailecek izliyoruz. Gerci kumanda her hafta el değiştiriyor ama yine TRT'ye dönülüyor.![]()
O stil yakışıyo adama löp löp götürüyohahaha erol taş gibi yemek yiyor ayoll![]()
![]()
![]()
Yok 2. fragmandır oYeni bölüm yayınlanmadan gelecek hafta ki fragman mı verildi yoksa bana mı öyle geldi?![]()
Yok 2. fragmandır o@Çiğdem-
bölüm başlıyor allahtan trt kanallarında fazla konuşturmuyorlarYeni bölüm yayınlanmadan gelecek hafta ki fragman mı verildi yoksa bana mı öyle geldi?![]()
Ben görmedim ama öyle bir amatör hata yapmış olamazlar21 Nisan yazıyordu ya.![]()
Dizi bu hafta yokmuş. Tekrar bölümü yayınlanıyormuş.Ben görmedim ama öyle bir amatör hata yapmış olamazlar![]()
Bilmiyormuydun bu hafta olmadığını 😱Dizi bu hafta yokmuş. Tekrar bölümü yayınlanıyormuş.![]()