lingon adı. Türkçeside aynı olabilir Ekli dosyayı görüntüle 95865
Birkaç yıl önce ikea'nın senelik katalog dergisinden görmüştüm.Evlere broşür dağıtmışlardı. 😁
lingon adı. Türkçeside aynı olabilir Ekli dosyayı görüntüle 95865
Anca evde sık sık yap sen zaten. Bugünde mantı yiceksin. Hepsini kenara yazıyorum.
Tereyağı kullanmazsan ben severim.Ahh abimm keşke getirebilsem sanaaa patatesli mantı yaptık severmisin ki
Tereyağı kullanmazsan ben severim.
Alerjim var da direkt midem bulanıyor.Bir de peynir ve ev yapımı yoğurtmantıda çok kullanmayız biz tereyağını ama annem bugün koydu sana tereyağsız getirirdim valla
Alerjim var da direkt midem bulanıyor.Bir de peynir ve ev yapımı yoğurt
yayla çorbasına hazır yoğurtla karıştırılırsa.
Öyle bir alerji değil.Hazır paket süt ve yoğurtu tüketebiliyorum.Peynir ve tereyağı asla ağzıma süremem, ev yapımı süt ve yoğurt tüketemiyorum.Ama hamur işinde kullanılırsa çok sıkıntı değil. Benimkisi sıradışıSüt ürünlerine alerjinmi var senin
Acılı ketçap ve mayonez ile tüketilmesi önerilir.Hayatın olmazsa olmaz ikililerindendir.
Acılı ketçap tamam da mayonez niyeAcılı ketçap ve mayonez ile tüketilmesi önerilir.
Niye mayonez yenilmez diye bir kural mı var? Var da ben mi bilmiyorum.Acılı ketçap tamam da mayonez niye
Niye mayonez yenilmez diye bir kural mı var? Var da ben mi bilmiyorum.
Köfteyi mayonez ile hiç yemedim bir ilginç geldi.
Denemeden bilmezsin. İlk sade sonra bu formülü dene ,Ketçap ile mayonez karıştır öyle dene.
Son tüketim tarihine iyi bak.Gelecek sefer köfte olursa deneyip sana haber ederim. Midem bozulursa senden bilirim.
Son tüketim tarihine iyi bak.
İkisinin de.Köftenin mi, mayonezin mi
İkisinin de.
İkisi de beyaz ne farkediyor . Haşlanmışı cıvık mı seversin, katı mı?Mayonezi yumurtaya sıkarım ben.