eTV Parlak Takımı'na Kardeş Geliyor: 'Ecünnü Takımı'

Kütükler @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @Sherlock daha saldırıda yapamazlar programa :F Ön sıradan yer ayırırlar hatta :A :A :A @Yiğitt @xemrexxx @xBUGRAx @serhatt

Güzel gelsin kurbanlar :A :A :A
Ekli dosyayı görüntüle 70573
Evet ilk onlar geldi zaten aklıma. :A Hatta diplerinin düşeceği birkaç banko isim var onlar seçilirse göreceğiz hallerini. :A
Ben fotolara bakar kaçarım, bu ekibin güzelim kadınlara yapacağı yorumlara bakıp kanımı donduramam hiç :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Aserat
Fotoları ayrı, yorumları ayrı konularda yayınlamadığın sürece benden beğeni bekleme :A
Parlak Takımı'na laf atıp durdunuz burada da oyunbozanlık yapmak yok. O yüzden beğeniler ve yorumlar şimdiden ellerinden öper. :A
Siz ecünnüleri seversiniz sizlik program işte :F Hem öyle fotolara bakıp yorumsuz kaçmak yok konuya girişini engelleriz görürsün :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Aserat
Yakında haberimiz olmadan nelere dahil olacağız bakalım, detayları bekliyoruz. :A
Anlaşma ikisi için de geçerli ama anlaşırız orada. :A
Ben de konuyla öğrendim şaşırdım zaten. :A İyice bizi emir kulu yaptı. :A @Aserat
Hangi anne baba bebeği saklayıp doğduğunda gelip kardeşin oldu diye sürpriz yapıyor ayoll :F :F :F Öyle olduk kardeş programı görünce :A :A :A @xemrexxx

Hem tepki çekmeyiz hemde sitres atarım yinede iyi oldu :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and xemrexxx
Hangi anne baba bebeği saklayıp doğduğunda gelip kardeşin oldu diye sürpriz yapıyor ayoll :F :F :F Öyle olduk kardeş programı görünce :A :A :A @xemrexxx

Hem tepki çekmeyiz hemde sitres atarım yinede iyi oldu :A :A :A
Sen zaten Parlak Takımı'nda bile ecünnülere laf atıyordun burada meydan senin. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Sizin jürisi olduğunuz programa destek veremem, yapacağınız yorumları düşündükçe kanım donuyor :T:
İrem Sak ve Merve Boluğur'a methiyeler düzmeyi biliyorsunuz ama. Hem sizi jüri yapsak reytingler düşer o yüzden resimlere bak beğeni ve yorum at yeter. :A

Biz de o dizi gibi troll amaçlı yapıyoruz zaten. Yani hepimiz bilerek biraz abartıyoruz ki daha eğlenceli olsun. Erkeklerle yatıp kalktığımızı mı zannediyorsun. :A
Seni bilmem de erkeklerle yatıp kalkanlar var o programda :A