Ay sus çekil kenara sezon finali zafer yürüyüşümü yapacağım ayak altında dolaşmaSerhat hepsine verir zaten de önemli olan jüridekilerden almasıydı ve herkes Adam'ı daha çok beğendi.Harikayım.
Ay sus çekil kenara sezon finali zafer yürüyüşümü yapacağım ayak altında dolaşmaSerhat hepsine verir zaten de önemli olan jüridekilerden almasıydı ve herkes Adam'ı daha çok beğendi.Harikayım.
Yahu anlamıyor musun BANA GÖNDERİLEN FOTOLARI DA @xBUGRAx SEÇTİ. İnatla bana laf sokuyorsun.
Çatlamaya devam.Ay sus çekil kenara sezon finali zafer yürüyüşümü yapacağım ayak altında dolaşmadiğer fare suratlilar gibi kaybol@Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @Forumdash @kerem @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozmoturk @mrt-06 @vadikızı
Sana bir torpil vardı zaten en basta seni seçmiş @AseratAy sus çekil kenara sezon finali zafer yürüyüşümü yapacağım ayak altında dolaşmadiğer fare suratlilar gibi kaybol@Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @Forumdash @kerem @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozmoturk @mrt-06 @vadikızı
Nerede giiiii 😱
Git ona çemkir o zaman ben ne yapayım.
@Forumdash ı salacam üstünüze hele @xemrexxx kaçacak yeri yok
Nerede giiiii 😱
Hayır %100 kurayla belirlendi.
Hayatim strateji yapmadan popo ararsan öyle sonuncu olursun
Hardal varken sonunculuğu hak etmiyordu gerçekten yazık oldu.
O karısı serhatla balayında şu an
Benim puanım yüzündenHardal varken sonunculuğu hak etmiyordu gerçekten yazık oldu.
Evet Murad topmuş.
Öncesi çok karanlık Muratdan önce olanEvet Murad topmuş.
Diziye göre değil adama göre puan vermen lazım unuttun galiba.
Sona kalana hesaplayıp puan verecem diyordun Jenseni kıstınHayatim strateji yapmadan popo ararsan öyle sonuncu olursun
Hayret ilk defa bir cümlenin sonuna nokta koyabilmişsin. 😱Evet Murad topmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?