Ay sus çekil kenara sezon finali zafer yürüyüşümü yapacağım ayak altında dolaşmaSerhat hepsine verir zaten de önemli olan jüridekilerden almasıydı ve herkes Adam'ı daha çok beğendi.Harikayım.
![]()
Ay sus çekil kenara sezon finali zafer yürüyüşümü yapacağım ayak altında dolaşmaSerhat hepsine verir zaten de önemli olan jüridekilerden almasıydı ve herkes Adam'ı daha çok beğendi.Harikayım.
![]()
Yahu anlamıyor musun BANA GÖNDERİLEN FOTOLARI DA @xBUGRAx SEÇTİ. İnatla bana laf sokuyorsun.
Çatlamaya devam.Ay sus çekil kenara sezon finali zafer yürüyüşümü yapacağım ayak altında dolaşmadiğer fare suratlilar gibi kaybol
![]()
@Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @Forumdash @kerem @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozmoturk @mrt-06 @vadikızı
Sana bir torpil vardı zaten en basta seni seçmiş @AseratAy sus çekil kenara sezon finali zafer yürüyüşümü yapacağım ayak altında dolaşmadiğer fare suratlilar gibi kaybol
![]()
@Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @Forumdash @kerem @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozmoturk @mrt-06 @vadikızı
Nerede giiiii 😱
Git ona çemkir o zaman ben ne yapayım.
@Forumdash ı salacam üstünüze hele @xemrexxx kaçacak yeri yok
Nerede giiiii 😱
Hayır %100 kurayla belirlendi.
Hayatim strateji yapmadan popo ararsan öyle sonuncu olursun
Hardal varken sonunculuğu hak etmiyordu gerçekten yazık oldu.
O karısı serhatla balayında şu an
Benim puanım yüzündenHardal varken sonunculuğu hak etmiyordu gerçekten yazık oldu.![]()
Evet Murad topmuş.
Öncesi çok karanlık Muratdan önce olanEvet Murad topmuş.![]()
Diziye göre değil adama göre puan vermen lazım unuttun galiba.
Sona kalana hesaplayıp puan verecem diyordun Jenseni kıstınHayatim strateji yapmadan popo ararsan öyle sonuncu olursun![]()
Hayret ilk defa bir cümlenin sonuna nokta koyabilmişsin. 😱Evet Murad topmuş.![]()