Unuttuk işteTeşekkürler de keşke böyle taksit taksit yapmasan. Ben de hoşlanmıyorum söylemekten ama ne yaparsın işte.
Unuttuk işteTeşekkürler de keşke böyle taksit taksit yapmasan. Ben de hoşlanmıyorum söylemekten ama ne yaparsın işte.
Her hafta mı unutulur.Unuttuk işte
Yoğun bir insanım naparsınHer hafta mı unutulur.
Bence onunla pek ilgisi yok da neyse.Yoğun bir insanım naparsın
Çağatay'ın hakkı yenilmiş ama en azından Serkan'ın hakkı verilmiş
Çağatay zirveye oynar diyordum aslında, antiler olunca hakkı verilmedi... Seçimlerim rekor kırdı en azından.Çağatay'ın hakkı yenilmiş ama en azından Serkan'ın hakkı verilmiş
Özel juri olmalıydım @Aserat@Forumdash Çağatay Ulusoy gibi kaliteli ve yakışıklı bir ismin bu programda olmaması üzücü olurdu. @Çiğdem gibi arkadaşlara inat mükemmel haftayı canlandırdık.
Bence de en iyi haftalar bu hafta ve @xBUGRAx'in haftasıydıÇağatay zirveye oynar diyordum aslında, antiler olunca hakkı verilmedi... Seçimlerim rekor kırdı en azından.
Senden de bana geçti
Barış Arduç mu saçma sapan.Bence de en iyi haftalar bu hafta ve @xBUGRAx'in haftasıydı
Diğerleri saçma sapan insanlar getirmişti
Bir o düzgündüBarış Arduç mu saçma sapan.
Adamının hatrına dedimProgramı sevme ihtimalimi nereden çıkardın, yok öyle bir şey çıkar onu aklından.Kim yarışırsa yarışsın umrumda değil NET.
@MEnes Halka hayranı daha geçen günde bu adamın hakkında konusuyorduk diziden gitme haberi açılmıştı bırakmam diyordu
Yani diyecek söz bulamıyorum. Ben karakterin diziden ayrılma ihtimalinin senaryo gereği imkansız olduğundan bahsettim burada ise neler dönmüş.@MEnes Adamın adını diyorduda adamı dünya gözüyle ilk kez gördüm maşşllahı var gerçekten
Ama programda Mnes adamın oyunculuğuyla ilgileniyor notunuda düştüm
Kimse benim adamım falan değil nereden çıkardın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?