Demek ki senin televizyon karlı gösteriyor.
Diğer haftalar gayet sorunsuzdu bu hafta da her zamanki gibi resimleri ekledim o yüzden çatla.Hoşttt senin programın sıkıntılı![]()
Demek ki senin televizyon karlı gösteriyor.
Diğer haftalar gayet sorunsuzdu bu hafta da her zamanki gibi resimleri ekledim o yüzden çatla.Hoşttt senin programın sıkıntılı![]()
@MEnes Halka hayranı daha geçen günde bu adamın hakkında konusuyorduk diziden gitme haberi açılmıştı bırakmam diyordu
hiç beklemezdim @MasacRE den sonra @MEnes de bozmuş son kale @DarkLegenD@MEnes Halka hayranı daha geçen günde bu adamın hakkında konusuyorduk diziden gitme haberi açılmıştı bırakmam diyordu![]()
![]()
![]()
Sen gidip buruşuk teyzelerini izlesene
ya senin yapacağın işe tüküreyim ne biçim yapımcısın !! çözüm bulcağına çamura yatıyon!!Demek ki senin televizyon karlı gösteriyor.
Diğer haftalar gayet sorunsuzdu bu hafta da her zamanki gibi resimleri ekledim o yüzden çatla.![]()
Onu da ben kalaylayacağım zaten dili fazla uzadı.
@MEnes Adamın adını diyorduda adamı dünya gözüyle ilk kez gördüm maşşllahı var gerçektenAl işte kimin kuduruk olduğu tekrar ortaya çıktı![]()
gözün çıksın
Sinyalin iyi olsaydı çekerdiDemek ki senin televizyon karlı gösteriyor.
Diğer haftalar gayet sorunsuzdu bu hafta da her zamanki gibi resimleri ekledim o yüzden çatla.![]()