Bakmadım tabi ki, banane sizin parlaklarınızdan
Ama sürpriz ismi ben senin için seçmiştimBakmadım tabi ki, banane sizin parlaklarınızdan![]()
Yalnız musti vakit geçirdik dediyse ayıp etmiş cnmSen gerçi hanzo ayı türü insanları seversin pek şaşırmıyorum aslında tercihlerine
![]()
O da babası yaşındaki adamla sevgili olmasaymış.![]()
Mustafa parlakçı çıktı.@Çiğdem
Aaa zaten bu kızı görür görmez gözüm tutmamıştı Mustimin tekmeyi atması isabet olmuş onun kuyruk acısıyla carlıyor işte dağ gibi adamdır MustimZaten @Çiğdem in beğendiği bir insandan aksi beklenemez![]()
Hala Musti tekmeyi attı diyor yaAaa zaten bu kızı görür görmez gözüm tutmamıştı Mustimin tekmeyi atması isabet olmuş onun kuyruk acısıyla carlıyor işte dağ gibi adamdır Mustim![]()
İlgilenmiyorum, umurumda değilAma sürpriz ismi ben senin için seçmiştim![]()
Ne iftirası hepsi gerçekSarı çiyan ecünnüye bakın hele siz tekmeyi attık kıçına diye ne iftiralar saçmış ecünnü dilinden 😱😱😱 @dreamy @Sherlock @MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @Aserat @Forumdash
Zaten @Çiğdem in beğendiği bir insandan aksi beklenemez![]()
Aaa zaten bu kızı görür görmez gözüm tutmamıştı Mustimin tekmeyi atması isabet olmuş onun kuyruk acısıyla carlıyor işte dağ gibi adamdır Mustim![]()
Simgeyi seviyoruz işte yeni şarkıcılardanHala Musti tekmeyi attı diyor yaAyrıca senin şu ana kadar hangi kızı gözün tutmuş acaba?
![]()
Tarkancılar bu kızı kandırıp misilleme olarak kullanıyordurTarkan'ın da fotoları çıkmıştı bunların jenerasyonu böyle demek.![]()
Evlilikler formalite.
![]()
Üyelere sürpriz olması açısından Süpriz isim yazmasını mantıklı bulmuştum @Aserat ın ama millet okumayınca haliyle sen oldunu bilmiyorÇok yoğunum bu aralar günde 9 saat ders görüyorum. Hepinizin emeğine sağlık.
Konu okunmuyor sanırım ya da yüzüm eskidi.![]()
Sen varsın diye Mom'lı resim koydum bence o Güldürdün'ü beğeni veya kalbe çevir müsait olduğun bir zamanda. Teşekkürler.Çok yoğunum bu aralar günde 9 saat ders görüyorum. Hepinizin emeğine sağlık.
Konu okunmuyor sanırım ya da yüzüm eskidi.![]()
Atacan'ın soyadı neydi ad-soyad şeklinde ekleyeyim onu da. Twitter'da Balibey yazıyor doğruysa hallederim.Üyelere sürpriz olması açısından Süpriz isim yazmasını mantıklı bulmuştum @Aserat ın ama millet okumayınca haliyle sen oldunu bilmiyorBence Atacan yazıp ankete tekrar bir etiketle @Aserat yanı okumak istemeyenler bile Atacan ismini görünce ona bakmak isteyenler okumak isteyecek baştan hata ettik gibi ismini yazmayarak
![]()
![]()
![]()
5. bölümde @Yiğitt'in seninle ilgili söylediklerine bak bari.Bakmadım tabi ki, banane sizin parlaklarınızdan![]()
Dizigoldda car ama altyazı sorunlu yarına düzelir umarım![]()
Altyazı düzelmiş çatlasın Aserat.Bir dizi için ne yordunuz kendinizi. Bakın ben bıraktım kafam rahat.![]()
kendisi gibi uyduruk utc ye hayran kalmamızı istiyor kaknem @AseratAltyazı düzelmiş çatlasın Aserat.![]()
Aaa hiç bilmiyorumkı o konudaSen varsın diye Mom'lı resim koydum bence o Güldürdün'ü beğeni veya kalbe çevir müsait olduğun bir zamanda. Teşekkürler.
Atacan'ın soyadı neydi ad-soyad şeklinde ekleyeyim onu da. Twitter'da Balibey yazıyor doğruysa hallederim.![]()
Mini dizi diye başlayıp para uğruna 2. sezon yapan diziyi mi kıskanacağım asıl siz çatlayın.Altyazı düzelmiş çatlasın Aserat.![]()
kendisi gibi uyduruk utc ye hayran kalmamızı istiyor kaknem @Aserat![]()
Mini dizi diye başlayıp para uğruna 2. sezon yapan diziyi mi kıskanacağım asıl siz çatlayın.