Aserat: Parlak Takımı'nın yeni bölümünden herkese merhaba! Bomba gibi başladığımız yeni sezon maceramızda yola tam gaz devam ediyoruz. Seçkin jürimiz bu hafta xemrexxx'in önümüze sunduğu 3 ismi yorumlayacak ama önceden düşüncelerini alalım kısaca.
xemrexxx: En iyisini ben seçeceğim yine. Okuyanlar genel puanlara değil benim pointlere baksınlar.
Çiğdem: Bu hafta geçen haftadan daha heyecanlıyım, Emre'nin ne çıkaracağı belli olmayacak gibi karşımıza.
xBUGRAx: Ömrümü tüketen programın 2. bölümünde bakalım Emre neler çıkaracak karşımıza.
Çiğdem: xemrexxx ile alakalı hep aynı düşünüyoruz.
xemrexxx: Hayatım ben erotik film yıldızlarından bir üçlü hazırlamıştım, Aserat kabul etmedi. Çok sansürcü bir yapımcı.ss
Çiğdem: Zaten kapalı kapılar ardındayız bir şeyler karıştırıyor sanarlar bizi, adımızı çıkarma ayol.
Yiğitt: Emre aşkıma güveniyorum, iyi seçimler yapıyor. Foruma da birçok tatlışı tanıtan isim oldu, umarım güvenimi boşa çıkarmaz. Gelsin bakalım.
Aserat: O zaman ilk parlağımız geliyor.
xBUGRAx: Bu adamın vücudu iyiydi ilk 2 bölümü izlemiştim. Yüzünü beğenmiyorum. Bizim Birkan Sokullu bin basar buna.
Yiğitt: Boydan foto isteriz, istediğimi bulamadım henüz...
Çiğdem: Sonda ne çıkar umuduyla ilk puanları çok yüksek dağıtamıyorum oradan biraz kusura bakmasın bu herif.
xemrexxx: Son isim sana büyük sürpriz olacak.
Aserat: Vakit kaybetmeden ikinci resmi de görelim.
Çiğdem: Aaa ben bu adamı biliyorum. Bu dizinin konusunu açmıştım, sen de Harun'un egoist suratı deyip bu fotoyu paylaşmıştın, ne dediğini 40 akıllı anlamamıştık. @xemrexxx
xemrexxx: Azıcık memesine bakaydın.
Yiğitt: Bacaklar görünmüyor ki... El ve parmaklar görünüyor en azından.
xemrexxx: Adamların parmaklarını napacaksın acaba.
Yiğitt: Sana ne, benim özel düşüncelerim var.
Aserat: Şu parmak takıntını bir anlayabilsek.
Yiğitt: Parmakların uzun olması önemli.
xBUGRAx: Zaten puanı vücuduna vereceğim. Koldaki damar detayını beğendim. Göğüsler de yeterli şişirilmiş. Puanım 7.
Yiğitt: Ben pek beğenemedim, sarışınlara fazla düşemiyorum. Esmersen güzelsindir şarkısını Emre'ye armağan ediyorum... Yine de 7 veriyorum.
Çiğdem: 8 veriyorum ben iyi başlangıç bence. Diğerlerine de bakalım.
xBUGRAx: Bence fiyasko başladık.
Çiğdem: Sonra gelecekleri bilemiyorum işte beğenirsem ondan yukarıya çıkarmalıyım, beğenmezsen aşağıya. Ona göre ölçülü bir puanla başlayayım ama xBUGRAx gibi hayal kırıklığı olmayacak gibi. O tek işe yarayanı başa koyup gerisini sallamıştı.
Aserat: Yine başladık alt üst diye.
Çiğdem: Şimdi bu geleni beğenirsem bu adamın üstüne koyacağım, beğenmezsem altına. O yüzden 8 verdim ki o dengeyi ayarlamak için.
xemrexxx: Ayol bunun yaşındakilerin çoğu totoyu göbeği salmış oluyor, sizin beğeninizi destere öpsün.ss 9 diyorum.
Çiğdem: Ben aynı puanı vermeyeceğim, o yüzden sıralama için şey ediyorum.
Aserat: Puan durumuna geçmeden önce soralım, sizce orijinali mi yerlisi mi?
xBUGRAx: HER ZAMAN YERLİ VE MİLLİ TERCİHİMDİR.
Yiğitt: Tabii ki yerlisi.
xemrexxx: Ay bununki de meme mi be sıska şey.ss
Çiğdem: xemrexxx de cıvılttı ayol. Yine 10'luk adam ilk sırada olmasından dolayı 8 aldı benden ama diğerlerinin böyle geleceğini nereden bileyim. 😱
xBUGRAx: Yok be bunu seçmedi. Seçtiği adamı Türkiye'de bu oynuyor.
xemrexxx: Kız bu yarışmada yok, kaknem Eray öylesine soruyor.
Aserat: Zaten Emre seçmiş olsaydı adıyla sanıyla takdim ederdim niye böyle sorayım.
Çiğdem: Elimi ovuştururken bu veleti görünce şok geçirdim.
xemrexxx: Senin yaşına göre velet tabisi de.
xBUGRAx: Ne veledi be. Millet ağzının tadını biliyor.
xemrexxx: Hangi kem gözlü yılan aşüftenin nazarı değdi acaba.ss
Çiğdem: Pörsümüş Aslı mı o, benim gözüm mü yanlış görüyor? 😱
xemrexxx: aynaya bak sen.ss
xBUGRAx: Evet evlendiler ama uzun sürmedi. Murat Boz'a düştü sonra yazık.
Çiğdem: İşte bu Bozdan dolayı şaşırdım benzettim sandım ama yenisini bulmus olabilir de dedim, bunlara fark etmiyor Oğlanı yeni gördüm, ceketi çekmesine rağmen Aslı onun annesi gibi.
xemrexxx: Gözlük tak kör.ss
Çiğdem: Parlak programında da ecünnü kalaylayabildim.
Aserat: Çiğdem sevinedururken biz puan durumunu görelim.
Aserat: İkinci ismimiz geliyor.
xBUGRAx: Dudak dışında hiçbir gideri yok.
xemrexxx: Ay defol git Zuhal Topal'ın programına yorumcu ol sen. Bu ne bunak teyzeler gibi her şeye bir eleştiri.ss
xBUGRAx: Onun izdivaçında daha iyi damat adayları vardı be seçtiklerinden.
xemrexxx: İyiden kastın İç Anadolu bölgesinde oturması, evi ve arabası olması sanırım.
Çiğdem: Yaa beni bu tatmin etmedi, ikinciyi göreyim. Acaba ilk adama 9 mu verseydim?
xemrexxx: Kız tatmin etmesi için adamla bir şeyler yaşaman lazım, resme bakarak nasıl tatmin oluyorsun? 😱 Bu konuyu Faruk Abi'ne sorayım.
Çiğdem: Sor da koca kafanı kırsın.
Yiğitt: Dudaklar yeter, görmüyor musun kaç dönüm arsa çıkar o dudaklardan.
xBUGRAx: Bir o var zaten. Var mı öpüşme sahnesi?
Aserat: Buyrun.
xemrexxx: Sen de az değilsin adamları araştırıyorsun demek.
Aserat: Yok be 'William Levy kiss' diye Youtube'da arattınca ilk bu çıktı.
xemrexxx: İyi bari xBUGRAx şu an 'William Levy popo' diye aratıyordur herhalde. Eee Maskeli'yi göre göre erkekler hakkındaki fikirleri gerilemişti.
Çiğdem: Normalde araştırman lazım yoksa şeyden heriflerini getirir.
Aserat: 2. resmi getirelim de gözleriniz bayram etsin.
Yiğitt: Yakışıklı adam vallahi, ben beğendim.
xBUGRAx: Bacaklar güzelmiş.
Çiğdem: Ya burada güzel işte. İlk resimde Iron Man'e benziyordu.
xemrexxx: Meme gördü yine kudurdu.
Çiğdem: Alakası yok, yüzü burada genç adam. İlkinde yaşlıydı zaten, şu takımlı fotoları yasaklasak iyi olacak.
Aserat: Ben hanzo dersin diye bekliyordum.
Çiğdem: İlk fotoda oraya doğru kayıyordum da ikinci foto bambaşka çıktı.
xemrexxx: Hanzolar kovalasın seni.ss Ay neyse ben buna da 9 diyorum, düşük puanı sona saklayayım. Nasılsa sen sonuncuya yüksek vereceksin.
xBUGRAx: Dudağını ve bacaklarını beğendim. Puanım 8.
Çiğdem: 9-10 verebilirim diye ilkini 8'de tuttuğum için ilk fotodan üzülmüştüm ama bu adam 9 eder. Sonuncu ya 10 alacak ya 7.
xemrexxx: Sonuncuyla ilgili çok hayal kurmuştun, hepsi çöp olmuştu. Umarım hatırlarsın da depresyona girersin.
Çiğdem: Aaa hadi bakalım, beklentiye soktun. 10 puanı sakladım.
Yiğitt: Ben beğendim, adamın yüzü de epey güzel. 9.5 puan veriyorum.
Çiğdem: Bacak bacak deyip duruyordun, alıp gider daha da gelmezsin.
Yiğitt: Düştüm kaldım zaten.
xemrexxx: Evet hepimiz gördük bayıldığını.
Aserat: 0.5 puan nereden gitti.
Çiğdem: Sinir oluyorum şu buçuklu puanlara.
Yiğitt: 10 puan verirsem Barış Arduç'a ihanet etmiş olurum, kıyamam.
Aserat: Allah başka dert vermesin.
Yiğitt: Amin aşkım.
Aserat: Neyse sinirler daha fazla bozulmadan puanları görelim.
Aserat: Son isme gelmeden önce heyecan doruğa çıktı. Tahminlerinizi alalım bakalım.
Çiğdem: Özel arşivindendir.
xBUGRAx: Ecnebi dizilerinden biridir yine tahminim yok.
Çiğdem: İnşallah troll çıkmaz da şu 10 puanı veririm artık. Buğra troll yapmıştı son seçimde.
xemrexxx: Buğra bilmiş.
Yiğitt: Şeker sultanı getirmemişsindir umarım.
Çiğdem: Sülüman 😱 Kendal Bey'den de beter sakallı sakallı. 😱
Yiğitt: Ay o kadar da değil, Emre getirir mi öyle tip? Yine 3-5 kg baklavalı biri bulmuştur.
Aserat: Buyrun gelsin.
Çiğdem: Ooooo bu Alec'ti sanırım, benim oklu oğlan.
Yiğitt: Türk isim mi kalmamış da hepsini yabancı bulmuş?
xemrexxx: Hayatım benim seçimim, sana ne.
Aserat: Buraya da yabancı sınırı getirmek lazım futboldaki gibi.
Yiğitt: Hayatım diyen duduşlarını yerim, bir daha söyle.
xemrexxx: Ay hoşt.ss
Çiğdem: Oğlanlardan hızını alamadın herhalde.
Aserat: Herkesin duduşunu yiyorsun sen de. MasacRE karşılık verdi diye sıvacı takımının hedefi oldu zaten.
Çiğdem: Seni bu sefer biz de kurtaramayız valla.
xemrexxx: Aaa ne ara oldu gıııı? MasacRE de meyilliydi ama ben Maskeli'ye falan şettirir diyordum, Yiğit'e mi şetmiş? 😱
Yiğitt: Herhalde bana şeetçek, sana mı düşecekti?
Aserat: Yiğit benim programın konusunda 'duduşlarını yerim' yazdı, o da ben de seninkini tarzı bir şey dedi ve sonra linç edildi.
Yiğitt: Utkuş benim, sıvacı denilen grup çatlasın, patlasın. Maskeli de benim aslında, o takımı da ele geçirmek üzereyim. 'Parlak Takımı' vesilesiyle tekrardan kendisine selamlarımı yolluyorum, karşılıklı aşkımız hiç bitmeyecek.
xBUGRAx: Şu fotosu daha iyi.
Çiğdem: Her hali iyi onun. 40 yılın başı turnayı gözünden vurdun ama Yiğitt için bacaklı bir ikinci foto bulmussundur umarım, düşük vermesin @xemrexxx
xBUGRAx: Ben beğendim, tatlı yüzü var. Göz rengi hoş. Bunun da dudaklar iyi. Kirli sakalı da güzel.
xemrexxx: Kimi hatırlattı sana?
xBUGRAx: Bilmem, benzeri mi varmış bizdekilerden.
xemrexxx: Vasfiye Teyze gibi hatırlatırdım sana: Gençliğinde haşna fişne yaptığın birine benzetmiş olma sakın.
xBUGRAx: Haha elime erkek eli değmedi benim.
Aserat: İlk izlenimler olumlu görünüyor, bakalım 2. resimden sonra neler olacak?
Yiğitt: Ben yine beğenemedim, beni vuracak kısmı bulup çıkaramıyorsun bir türlü.
xemrexxx: Ayol oğlanın elleri büyük işte, ok atıyor koca elleriyle.
xBUGRAx: Üstsüz fotosu yok mu?
xemrexxx: Al bak.
Aserat: Bunlardan birini niye koymadın, saf mısın.
xemrexxx: Çiğdem'e oyun oynadım, entrikalarıma karışma.
Çiğdem: Ben zaten biliyorum, Yiğitt ve xBUGRAx'den saklamış olduk.
Yiğitt: El yok, ayak yok, hiçbir şey yok...
xemrexxx: Al sana el.
Aserat: Emre'nin geçen hafta Buğra'nın paylaştığı resme 'Manastırda mıyız niye üstünü kapatıyorsun' dedikten sonra bu adamın iki resmini de kapalı paylaşmasına ne diyorsunuz peki?
xBUGRAx: İlahi adalet.
Çiğdem: 1. olamazsa ona sorarım.
xemrexxx: Ayol Çiğdem'in herifi bu. Giyinik paylaşayım ki Buğra'yla Yiğit düşük versin, Çiğdem'in favorisi sonuncu olsun neyini anlamadın. Gerçi senin aklın bu oyunlara basmaz.
Çiğdem:
Aserat: Sus yoksa elimden kaza çıkacak.ss Puanları alalım.
xBUGRAx: Ben özel araştırmalarım sonucu daha iyi fotolarını bulduğum içün puanım 9.
Çiğdem: Yıldızlı 10 veriyorum xemrexxx'e inat.
Yiğitt: Ben beğenemedim, dediğim gibi üstü kapalı, tarzım olmayan fotoğrafları yollamış. 7.5 puan veriyorum, kusura bakmasın Parlak Takımı...
xemrexxx: 8 diyorum ben.
Çiğdem: 10 vermen lazım. 😱
xemrexxx: Mal o kadar kaliteli değil bence.
Çiğdem: Bu Emre'yi kov gitsin. Hanzo Burak'ın intikamını almaya gelmiş resmen. @Aserat
xemrexxx: Bende oyunlar bitmez.
Aserat: Oyunlar bitmez ama programın bitmesi lazım o yüzden puan durumunu görelim.
Aserat: Şimdi hep beraber birinciyi öğrenme zamanı. Ve birincimiz... 8.87 ortalamayla William Levy olurken Matthew Daddario 8.62 ile 2, Justin Hartley ise 7.75 ile 3. sırada yer alarak haftayı tamamlıyor!
Yiğitt: Onlar kim?
xemrexxx: 1. duduşlarını beğendiğin, 2. işe yaramaz deyip 7.5 verdiğin, 3. ilki yani memeli olan. Ayol sen çayın yanında ne aldın?
Yiğitt: Yabancı isimlere tepki veriyorum, yerli kalmamış gibi...
xemrexxx: Yerli malını herkes biliyor.
Çiğdem: Ben de yabancı ağırlık gideceğim ama sana özel bir yerlim olacak, hatta hepinize özel.
xBUGRAx: Gönlümüzün kazananı Matthew Daddario.. Bu şaibeli birinciliği tanımıyorum.
Çiğdem: Ohh olsun Emre benim oğlana tuzak kurarken kendisinin ilk kaslı herifi sonuncu olmuş.
xBUGRAx: Keşke 10 verseydim.
Çiğdem: Emre'nin de favorisi ama bilerek 8 verdi, kovulsun.
xemrexxx: Ayol amaç zaten seninkini birinci yapmamaktı, amaca ulaştım Hem benim de favorim William Levy'di.
Aserat: Entrikalar, oyunlar derken Parlak Takımı'nda bir bölümün daha sonuna geldik. Gelecek hafta Çiğdem'in seçeceği 3 isimle yeniden karşınızda olacağız. O zamana kadar esen kalın efendim.
xemrexxx: En iyisini ben seçeceğim yine. Okuyanlar genel puanlara değil benim pointlere baksınlar.
Çiğdem: Bu hafta geçen haftadan daha heyecanlıyım, Emre'nin ne çıkaracağı belli olmayacak gibi karşımıza.
xBUGRAx: Ömrümü tüketen programın 2. bölümünde bakalım Emre neler çıkaracak karşımıza.
Çiğdem: xemrexxx ile alakalı hep aynı düşünüyoruz.
xemrexxx: Hayatım ben erotik film yıldızlarından bir üçlü hazırlamıştım, Aserat kabul etmedi. Çok sansürcü bir yapımcı.ss
Çiğdem: Zaten kapalı kapılar ardındayız bir şeyler karıştırıyor sanarlar bizi, adımızı çıkarma ayol.
Yiğitt: Emre aşkıma güveniyorum, iyi seçimler yapıyor. Foruma da birçok tatlışı tanıtan isim oldu, umarım güvenimi boşa çıkarmaz. Gelsin bakalım.
Aserat: O zaman ilk parlağımız geliyor.
Şu sıralar 'This Is Us' dizisinde rol alan 1977 doğumlu oyuncu JUSTIN HARTLEY!
xBUGRAx: Bu adamın vücudu iyiydi ilk 2 bölümü izlemiştim.
Yiğitt: Boydan foto isteriz, istediğimi bulamadım henüz...
Çiğdem: Sonda ne çıkar umuduyla ilk puanları çok yüksek dağıtamıyorum oradan biraz kusura bakmasın bu herif.
xemrexxx: Son isim sana büyük sürpriz olacak.
Aserat: Vakit kaybetmeden ikinci resmi de görelim.
Çiğdem: Aaa ben bu adamı biliyorum.
xemrexxx: Azıcık memesine bakaydın.
Yiğitt: Bacaklar görünmüyor ki... El ve parmaklar görünüyor en azından.
xemrexxx: Adamların parmaklarını napacaksın acaba.
Yiğitt: Sana ne, benim özel düşüncelerim var.
Aserat: Şu parmak takıntını bir anlayabilsek.
Yiğitt: Parmakların uzun olması önemli.
xBUGRAx: Zaten puanı vücuduna vereceğim.
Yiğitt: Ben pek beğenemedim, sarışınlara fazla düşemiyorum. Esmersen güzelsindir şarkısını Emre'ye armağan ediyorum... Yine de 7 veriyorum.
Çiğdem: 8 veriyorum ben iyi başlangıç bence. Diğerlerine de bakalım.
xBUGRAx: Bence fiyasko başladık.
Çiğdem: Sonra gelecekleri bilemiyorum işte beğenirsem ondan yukarıya çıkarmalıyım, beğenmezsen aşağıya.
Aserat: Yine başladık alt üst diye.
Çiğdem: Şimdi bu geleni beğenirsem bu adamın üstüne koyacağım, beğenmezsem altına. O yüzden 8 verdim ki o dengeyi ayarlamak için.
xemrexxx: Ayol bunun yaşındakilerin çoğu totoyu göbeği salmış oluyor, sizin beğeninizi destere öpsün.ss 9 diyorum.
Çiğdem: Ben aynı puanı vermeyeceğim, o yüzden sıralama için şey ediyorum.
Aserat: Puan durumuna geçmeden önce soralım, sizce orijinali mi yerlisi mi?
xBUGRAx: HER ZAMAN YERLİ VE MİLLİ TERCİHİMDİR.
Yiğitt: Tabii ki yerlisi.
xemrexxx: Ay bununki de meme mi be sıska şey.ss
Çiğdem: xemrexxx de cıvılttı ayol.
xBUGRAx: Yok be bunu seçmedi.
xemrexxx: Kız bu yarışmada yok, kaknem Eray öylesine soruyor.
Aserat: Zaten Emre seçmiş olsaydı adıyla sanıyla takdim ederdim niye böyle sorayım.
Çiğdem: Elimi ovuştururken bu veleti görünce şok geçirdim.
xemrexxx: Senin yaşına göre velet tabisi de.
xBUGRAx: Ne veledi be.
xemrexxx: Hangi kem gözlü yılan aşüftenin nazarı değdi acaba.ss
Çiğdem: Pörsümüş Aslı mı o, benim gözüm mü yanlış görüyor? 😱
xemrexxx: aynaya bak sen.ss
xBUGRAx: Evet evlendiler ama uzun sürmedi.
Çiğdem: İşte bu Bozdan dolayı şaşırdım benzettim sandım ama yenisini bulmus olabilir de dedim, bunlara fark etmiyor
xemrexxx: Gözlük tak kör.ss
Çiğdem: Parlak programında da ecünnü kalaylayabildim.
Aserat: Çiğdem sevinedururken biz puan durumunu görelim.
Çiğdem | Yiğitt | xemrexxx | xBUGRAx | ORTALAMA |
8 | 7 | 9 | 7 | 7.75 |
Aserat: İkinci ismimiz geliyor.
'Star' dizisinde rol alan 1980 doğumlu oyuncu ve eski model WILLIAM LEVY!
xBUGRAx: Dudak dışında hiçbir gideri yok.
xemrexxx: Ay defol git Zuhal Topal'ın programına yorumcu ol sen. Bu ne bunak teyzeler gibi her şeye bir eleştiri.ss
xBUGRAx: Onun izdivaçında daha iyi damat adayları vardı be seçtiklerinden.
xemrexxx: İyiden kastın İç Anadolu bölgesinde oturması, evi ve arabası olması sanırım.
Çiğdem: Yaa beni bu tatmin etmedi, ikinciyi göreyim. Acaba ilk adama 9 mu verseydim?
xemrexxx: Kız tatmin etmesi için adamla bir şeyler yaşaman lazım, resme bakarak nasıl tatmin oluyorsun? 😱 Bu konuyu Faruk Abi'ne sorayım.
Çiğdem: Sor da koca kafanı kırsın.
Yiğitt: Dudaklar yeter, görmüyor musun kaç dönüm arsa çıkar o dudaklardan.
xBUGRAx: Bir o var zaten. Var mı öpüşme sahnesi?
Aserat: Buyrun.
Aserat: Yok be 'William Levy kiss' diye Youtube'da arattınca ilk bu çıktı.
xemrexxx: İyi bari xBUGRAx şu an 'William Levy popo' diye aratıyordur herhalde.
Çiğdem: Normalde araştırman lazım yoksa şeyden heriflerini getirir.
Aserat: 2. resmi getirelim de gözleriniz bayram etsin.
Yiğitt: Yakışıklı adam vallahi, ben beğendim.
xBUGRAx: Bacaklar güzelmiş.
Çiğdem: Ya burada güzel işte.
xemrexxx: Meme gördü yine kudurdu.
Çiğdem: Alakası yok, yüzü burada genç adam.
Aserat: Ben hanzo dersin diye bekliyordum.
Çiğdem: İlk fotoda oraya doğru kayıyordum da ikinci foto bambaşka çıktı.
xemrexxx: Hanzolar kovalasın seni.ss Ay neyse ben buna da 9 diyorum, düşük puanı sona saklayayım. Nasılsa sen sonuncuya yüksek vereceksin.
xBUGRAx: Dudağını ve bacaklarını beğendim. Puanım 8.
Çiğdem: 9-10 verebilirim diye ilkini 8'de tuttuğum için ilk fotodan üzülmüştüm ama bu adam 9 eder.
xemrexxx: Sonuncuyla ilgili çok hayal kurmuştun, hepsi çöp olmuştu.
Çiğdem: Aaa hadi bakalım, beklentiye soktun. 10 puanı sakladım.
Yiğitt: Ben beğendim, adamın yüzü de epey güzel. 9.5 puan veriyorum.
Çiğdem: Bacak bacak deyip duruyordun, alıp gider daha da gelmezsin.
Yiğitt: Düştüm kaldım zaten.
xemrexxx: Evet hepimiz gördük bayıldığını.
Çiğdem: Sinir oluyorum şu buçuklu puanlara.
Yiğitt: 10 puan verirsem Barış Arduç'a ihanet etmiş olurum, kıyamam.
Aserat: Allah başka dert vermesin.
Yiğitt: Amin aşkım.
Aserat: Neyse sinirler daha fazla bozulmadan puanları görelim.
9 | 9.5 | 9 | 8 | 8.87 |
Aserat: Son isme gelmeden önce heyecan doruğa çıktı. Tahminlerinizi alalım bakalım.
Çiğdem: Özel arşivindendir.
xBUGRAx: Ecnebi dizilerinden biridir yine tahminim yok.
Çiğdem: İnşallah troll çıkmaz da şu 10 puanı veririm artık. Buğra troll yapmıştı son seçimde.
xemrexxx: Buğra bilmiş.
Yiğitt: Şeker sultanı getirmemişsindir umarım.
Çiğdem: Sülüman 😱 Kendal Bey'den de beter sakallı sakallı. 😱
Yiğitt: Ay o kadar da değil, Emre getirir mi öyle tip? Yine 3-5 kg baklavalı biri bulmuştur.
Aserat: Buyrun gelsin.
'Shadowhunters' dizisinde rol alan 1987 doğumlu oyuncu MATTHEW DADDARIO!
Çiğdem: Ooooo bu Alec'ti sanırım, benim oklu oğlan.
Yiğitt: Türk isim mi kalmamış da hepsini yabancı bulmuş?
xemrexxx: Hayatım benim seçimim, sana ne.
Aserat: Buraya da yabancı sınırı getirmek lazım futboldaki gibi.
Yiğitt: Hayatım diyen duduşlarını yerim, bir daha söyle.
xemrexxx: Ay hoşt.ss
Çiğdem: Oğlanlardan hızını alamadın herhalde.
Aserat: Herkesin duduşunu yiyorsun sen de. MasacRE karşılık verdi diye sıvacı takımının hedefi oldu zaten.
Çiğdem: Seni bu sefer biz de kurtaramayız valla.
xemrexxx: Aaa ne ara oldu gıııı? MasacRE de meyilliydi ama ben Maskeli'ye falan şettirir diyordum, Yiğit'e mi şetmiş? 😱
Yiğitt: Herhalde bana şeetçek, sana mı düşecekti?
Aserat: Yiğit benim programın konusunda 'duduşlarını yerim' yazdı, o da ben de seninkini tarzı bir şey dedi ve sonra linç edildi.
Yiğitt: Utkuş benim, sıvacı denilen grup çatlasın, patlasın. Maskeli de benim aslında, o takımı da ele geçirmek üzereyim.
xBUGRAx: Şu fotosu daha iyi.
Çiğdem: Her hali iyi onun.
xBUGRAx: Ben beğendim, tatlı yüzü var.
xemrexxx: Kimi hatırlattı sana?
xBUGRAx: Bilmem, benzeri mi varmış bizdekilerden.
xemrexxx: Vasfiye Teyze gibi hatırlatırdım sana: Gençliğinde haşna fişne yaptığın birine benzetmiş olma sakın.
xBUGRAx: Haha elime erkek eli değmedi benim.
Aserat: İlk izlenimler olumlu görünüyor, bakalım 2. resimden sonra neler olacak?
Yiğitt: Ben yine beğenemedim, beni vuracak kısmı bulup çıkaramıyorsun bir türlü.
xemrexxx: Ayol oğlanın elleri büyük işte, ok atıyor koca elleriyle.
xBUGRAx: Üstsüz fotosu yok mu?
xemrexxx: Al bak.
Aserat: Bunlardan birini niye koymadın, saf mısın.
xemrexxx: Çiğdem'e oyun oynadım, entrikalarıma karışma.
Çiğdem: Ben zaten biliyorum, Yiğitt ve xBUGRAx'den saklamış olduk.
Yiğitt: El yok, ayak yok, hiçbir şey yok...
xemrexxx: Al sana el.
Aserat: Emre'nin geçen hafta Buğra'nın paylaştığı resme 'Manastırda mıyız niye üstünü kapatıyorsun' dedikten sonra bu adamın iki resmini de kapalı paylaşmasına ne diyorsunuz peki?
xBUGRAx: İlahi adalet.
Çiğdem: 1. olamazsa ona sorarım.
xemrexxx: Ayol Çiğdem'in herifi bu. Giyinik paylaşayım ki Buğra'yla Yiğit düşük versin, Çiğdem'in favorisi sonuncu olsun neyini anlamadın.
Çiğdem:
Aserat: Sus yoksa elimden kaza çıkacak.ss Puanları alalım.
xBUGRAx: Ben özel araştırmalarım sonucu daha iyi fotolarını bulduğum içün puanım 9.
Çiğdem: Yıldızlı 10 veriyorum xemrexxx'e inat.
Yiğitt: Ben beğenemedim, dediğim gibi üstü kapalı, tarzım olmayan fotoğrafları yollamış.
xemrexxx: 8 diyorum ben.
Çiğdem: 10 vermen lazım. 😱
xemrexxx: Mal o kadar kaliteli değil bence.
Çiğdem: Bu Emre'yi kov gitsin.
xemrexxx: Bende oyunlar bitmez.
Aserat: Oyunlar bitmez ama programın bitmesi lazım o yüzden puan durumunu görelim.
10 * | 7.5 | 8 | 9 | 8.62 |
Aserat: Şimdi hep beraber birinciyi öğrenme zamanı.
Yiğitt: Onlar kim?
xemrexxx: 1. duduşlarını beğendiğin, 2. işe yaramaz deyip 7.5 verdiğin, 3. ilki yani memeli olan. Ayol sen çayın yanında ne aldın?
Yiğitt: Yabancı isimlere tepki veriyorum, yerli kalmamış gibi...
xemrexxx: Yerli malını herkes biliyor.
Çiğdem: Ben de yabancı ağırlık gideceğim ama sana özel bir yerlim olacak, hatta hepinize özel.
xBUGRAx: Gönlümüzün kazananı Matthew Daddario..
Çiğdem: Ohh olsun Emre benim oğlana tuzak kurarken kendisinin ilk kaslı herifi sonuncu olmuş.
xBUGRAx: Keşke 10 verseydim.
Çiğdem: Emre'nin de favorisi ama bilerek 8 verdi, kovulsun.
xemrexxx: Ayol amaç zaten seninkini birinci yapmamaktı, amaca ulaştım
Aserat: Entrikalar, oyunlar derken Parlak Takımı'nda bir bölümün daha sonuna geldik. Gelecek hafta Çiğdem'in seçeceği 3 isimle yeniden karşınızda olacağız. O zamana kadar esen kalın efendim.
ÖNEMLİ NOT | Geçtiğimiz bölümdeki halk anketinde Furkan Andıç oyların %71.4'ünü toplayarak geçtiğimiz haftanın en parlak ismi seçilirken geri kalan %28.6'lık kısım ise Burak Deniz ve Burak Sevinç arasında eşit olarak paylaşıldı!
#ParlakTakımı yeni bölümüyle 8 Temmuz Pazartesi 22.00'de eTV'de!
ÖNEMLİ NOT | Geçtiğimiz bölümdeki halk anketinde Furkan Andıç oyların %71.4'ünü toplayarak geçtiğimiz haftanın en parlak ismi seçilirken geri kalan %28.6'lık kısım ise Burak Deniz ve Burak Sevinç arasında eşit olarak paylaşıldı!
#ParlakTakımı yeni bölümüyle 8 Temmuz Pazartesi 22.00'de eTV'de!