Biz birbirimizi anlıyoruzBundan bahsetmiyorum herhalde, Sevda ecünnüsü var burdaa.
Biz birbirimizi anlıyoruzBundan bahsetmiyorum herhalde, Sevda ecünnüsü var burdaa.
İlla koca olacak herifleri seçersin .ssÇerezlik iyi.
Namuslulum cnm napim.İlla koca olacak herifleri seçersin .ss
Namus karın doyurmuyor benim gibi ol .ssNamuslulum cnm napim.
Bu arada konuk @alperuz yazınca resmini paylaştı sandım. Canım resmini paylaşmak isterse ablan burada, yaparız programda konuk. Harcanma buralarda.
Mübarek ayda az yerinde dur ayol.Namus karın doyurmuyor benim gibi ol .ss
Duramam, bu yaşlar geri gelmeyecek kanım kaynıyorMübarek ayda az yerinde dur ayol.
Haklısın canım. Ama başında birisi olacak. Casual ilişkiler bir yere kadar. Abla nasihatı.Duramam, bu yaşlar geri gelmeyecek kanım kaynıyor
Bu konudaki gibi bir parlak bulamadığım sürece devam Casual'eHaklısın canım. Ama başında birisi olacak. Casual ilişkiler bir yere kadar. Abla nasihatı.
Bahsettiği o değil, bu
Ekli dosyayı görüntüle 80305
Bunda yazılar falan var nasıl silinir bilmiyorum. Hoş bilsem bile afiş yapar mıydım şüpheli.Bundan bahsetmiyorum herhalde, Sevda ecünnüsü var burdaa.
Yazısızını buluruz.Bunda yazılar falan var nasıl silinir bilmiyorum. Hoş bilsem bile afiş yapar mıydım şüpheli.
Kaliteden ne anlarsınBunda yazılar falan var nasıl silinir bilmiyorum. Hoş bilsem bile afiş yapar mıydım şüpheli.
Başladı bile gelemem. Sen daha benim konuma bile bakmadın.ss
Konuk benim, hemen oku. Parlaklarıma göz at.Başladı bile gelemem. Sen daha benim konuma bile bakmadın.ss
Gece hatırlat canım SENİN GÜZEL HATRIN İÇİN bakarım.Konuk benim, hemen oku. Parlaklarıma göz at.