xBUGRAx
Süper Emekli
Ben canlandırdım gözümde geçmiş olsun.Fantezi kısmını abarttım aslında o kadar da değil.![]()
Ben canlandırdım gözümde geçmiş olsun.Fantezi kısmını abarttım aslında o kadar da değil.![]()
2. ismimiz daha fena bence ona da bak.oyum @xemrexxx 'ye diğerleri kimdi bakmadım bileilk açtığim foto onunki oldu ve gerisine bakmadim
Konuyu okumayada üseniyorum @Aserat
@DarkLegenD al oku konuyu, Emre'nin soyismi fotosuna kadar ifşa edilmişdaha dün merak ediyordun
![]()
@xemrexxx dururken hangi ünlü olursa olsun oyum Emre'ye2. ismimiz daha fena bence ona da bak.Hatta 1'e de bak işin ne.
![]()
Bu torpil yüzünden asıl parlak harcanıyor talihsiz bir hafta oldu.@xemrexxx dururken hangi ünlü olursa olsun oyum Emre'ye![]()
Mahalle baskısı.
Tesir altında kaldık hepimiz, bu bölümün birincisi İLHAN...Mahalle baskısı.![]()
Halk değerini verecektir.. Bu arada ilk kez kendi rızanla beğeni atmışsın.Tesir altında kaldık hepimiz, bu bölümün birincisi İLHAN...
Forumun kızlari @xemrexxx 'yi oylamış. sizin kimi beğendiğiniz önemsizBu torpil yüzünden asıl parlak harcanıyor talihsiz bir hafta oldu.![]()
İlhan hatrına .ssHalk değerini verecektir.. Bu arada ilk kez kendi rızanla beğeni atmışsın.![]()
Epey zevksizmiş forumun ecünnüleri .ssForumun kızlari @xemrexxx 'yi oylamış. sizin kimi beğendiğiniz önemsiz![]()
Üçüde seni çok seviyor. Eminmisin zevksiz olduklarından?Epey zevksizmiş forumun ecünnüleri .ss