Son reklamı Dosi görmüştü bahane bulamaz.Sen doğru dürüst tanıtım yapmadın milletin haberi yok.
Son reklamı Dosi görmüştü bahane bulamaz.Sen doğru dürüst tanıtım yapmadın milletin haberi yok.
Oylamadan önce sona doğru.
Ah bir baştan sona okusan da böyle şoklara girmesen.
Ben bu hafta çok fazla internetten dizi ve film izledim. Kafam çorba oyüzden bu hafta detaycılık seviyem 20% lere inmişSen doğru dürüst tanıtım yapmadın milletin haberi yok.
Yanına Parlak Takımı bu akşam 20.00'de de yazdık sadece işine gelen kısmı görmüşsün.
Aserat da biliyor kimin reyting getireceğiniYanına Parlak Takımı bu akşam 20.00'de de yazdık sadece işine gelen kısmı görmüşsün.
Yahu onu gördüm zaten, Buğra'ya dair ipucu vermen gerekirdiYanına Parlak Takımı bu akşam 20.00'de de yazdık sadece işine gelen kısmı görmüşsün.
Hangi üye resmini attı desem o da spoiler olacaktı tamamen sürpriz olsun istedim.Yahu onu gördüm zaten, Buğra'ya dair ipucu vermen gerekirdi
Forumda bir sürü üye var, nerden bilecektik kim?Hangi üye resmini attı desem o da spoiler olacaktı tamamen sürpriz olsun istedim.
Atacan, Deniz, Ahmed falan derken bayağı kişi kendini gösterdiği için seçenekler de daralıyor doğal olarak.Forumda bir sürü üye var, nerden bilecektik?
Tabi, sanki onlardan başka üye yok bu forumdaAtacan, Deniz, Ahmed falan derken bayağı kişi kendini gösterdiği için seçenekler de daralıyor doğal olarak.@Yiğitt hazır sıra sendeyken kendini at bari.
Evet şimdi dikkatlice baktım fotona. Öncelikle sen geçtiğimiz sene başka bir konuda foto paylaşmıştın, bir anıt mı duvar mı ne orda çekilmiş bir fotoğrafın vardı, bununla baya fark varmış. Yani başka yerde görsem sen olduğunu bilmezdim, başka fotolarina hakim olmadiğım için.Hemşehrine yorum yok mu.
Asmalı Konak anıtıydı iyi hatırlıyorum.Evet şimdi dikkatlice baktım fotona. Öncelikle sen geçtiğimiz sene başka bir konuda foto paylaşmıştın, bir anıt mı duvar mı ne orda çekilmiş bir fotoğrafın vardı, bununla baya fark varmış. Yani başka yerde görsem sen olduğunu bilmezdim, başka fotolarina hakim olmadiğım için.
Dış görünüşünü çok yorumlamayacağım. Angaralılar hele bide kara kaş kara saçsa 90% yakışıklı oluyorlar zaten ve sen o 90% içinde oluyorsun
Takım elbise yakışmış. Toplantılara girecek tam öğretmen havası😊 Ama biraz cekingen görünüyorsun fotodaSunum fakan mı vardı? Heyecan yapmış gibisinbende ne analiz yaptım ama
masanın üstünde olan o siyah şey ne? Onu çıkaramadım
Teşekkür ederim.Evet şimdi dikkatlice baktım fotona. Öncelikle sen geçtiğimiz sene başka bir konuda foto paylaşmıştın, bir anıt mı duvar mı ne orda çekilmiş bir fotoğrafın vardı, bununla baya fark varmış. Yani başka yerde görsem sen olduğunu bilmezdim, başka fotolarina hakim olmadiğım için.
Dış görünüşünü çok yorumlamayacağım. Angaralılar hele bide kara kaş kara saçsa 90% yakışıklı oluyorlar zaten ve sen o 90% içinde oluyorsun
Takım elbise yakışmış. Toplantılara girecek tam öğretmen havası😊 Ama biraz cekingen görünüyorsun fotodaSunum fakan mı vardı? Heyecan yapmış gibisinbende ne analiz yaptım ama
masanın üstünde olan o siyah şey ne? Onu çıkaramadım
Teşekkür ederim efendim.
Bu mesajın daha cok güldürdüMonoton mu. 😱 Her anı eğlence ve kahkaha dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?