Parayı Değil Aşkı Seçtiler!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1412723651.jpg

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adından söz ettiren ve geniş kitlelere hitap etmiş olan bir isim Okan Yalabıyık ve Güneşi Beklerken dizisiyle hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Hande Doğandemir, bir dizide beraber oynamaları için teklif aldığı, fakat Yalabık’ın projeyi reddettiği öğrenildi.

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan ikili, gelen teklifleri ;

'Bizim çok güzel giden bir ilişkimiz var. İş yaşamında da beraber olup birbirimizi ve ilişkimizi eskitmek istemiyoruz' gerekçesiyle geri çevirdi.

doğru karar vermişler ama okan yalabık dönsün artık hande doğandemir bu sene dinlemeli gb etkisi geçsin biraz

Demek aşkları diziyle yipranabilecek düzeyde))

okay bey tarık akanın günümüzdeki en yi temsilcisidir bence tarık akan gibi çapkın erkek tiplemelerinde dizileri çok tutmuştu serseri çapkın gibi dizileri çok başarılıydı otür bir dizi bekliyorum ben kendisinden tekrar o rollerde görmeyi özledik kendisini çünkü ben okan beye ağır rolleri yakıştıramıyorum çok sempatik birisi bebek yüzlüde braz 🙂🙂🙂

Allah mutluluklarını daim etsin, çok da yakışıyorlar birbirlerine. Verilen karar da çok doğru... :)

Doğru karar vermişler bence de. Ama iki özlediğim oyuncu bekliyorum ekranlara dönmelerini..

okay bey tarık akanın günümüzdeki en yi temsilcisidir bence tarık akan gibi çapkın erkek tiplemelerinde dizileri çok tutmuştu serseri çapkın gibi dizileri çok başarılıydı otür bir dizi bekliyorum ben kendisinden tekrar o rollerde görmeyi özledik kendisini çünkü ben okan beye ağır rolleri yakıştıramıyorum çok sempatik birisi bebek yüzlüde braz 🙂🙂🙂
ay sana oyuncak bebek seti alıp göndericem evde oyna da millete bebek yüzlü demyi bırak :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy