'Paramparça' Ne Zaman Başlayacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizinin tutacağını söylemişsiniz bende dizinin konusunu öğrenmeden önce sizin gibi düşünüyordum ama dizide evli bir kadın ve evli bir erkeğin aşkı işlenecek. Bence iki tarafta evli iken bir aşk başlamamalı. Karşı taraf ne kadar kötü veya haksız olursa olsun onunla evliliğin sürüyorsa aldatamazsın. Toplumun geneli göz önüne alınırsa bu tip ilişkilere tavır genelde çok daha serttir. Hele ki artık daha fazla tutucu olan günümüz Türkiye'sinde. O yüzden diziyi yapanlar dikkatli olmalı, ilk bölümden seyirciden veto yememeli.
Aşk-ı Memnu da yasak aşkı anlatıyordu ama çok büyük ilgi görmüştü. Seyirci böyle heyecanlı senaryoları sever. Başlamadan tutacağını ve ya tutmayacağını kesin söylemek doğru değil. Bekleyip görelim. :X Ayrıca artık üniversiteli yaşlardaki aşk hikayelerini izlemek sıkıcı olmaya başladı, Paramparça gibi farklı aşkı anlatan diziler çok az.

Haftasonu ekranlara gelecektir dizi.

Yalniz herkes Guzel Koylu'den cok dusuk oranlar aliyomus gibi konusuyo ama dizi su an 6+ rating aliyo bunu alabilen 5 dizi var sadece.

Arkadaşlar habi açtım ama Oya Doğan yazmış bir düşünün derim ben yine. :A

Fena gitmeyebilir. Ama günü önemli bence Perşembe gününe gelme ihtimali yüksek. Aramızda Kalsın Pt2'ye geçebilir.