'Paramparça' Ne Zaman Başlayacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Star Tv'nin iddialı dizisi Paramparça için geri sayım başladı.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın bulunduğu Paramparça Ekim ayında başlamayacak. Oya Doğan'ın haberine göre Paramparça dizisi Kasım'ın ilk haftasında yayın hayatına başlayacak.

nurgul_yesilcayli_paramparca_yakinda_star_tvde_basliyorbomba_dizi_paramparca_fragman_izle_h72035.jpg

Haber Oya Doğan'dan.
Biraz düşünmek lazım dizi Cumartesi olacaktır bence.
Ben bu dizinin tutacağınıda sanmıyorum. :)

Şu an Pazartesi-Çarşamba-Cuma kanal çok iyi durumda. Salı-Pazar'a yeni diziler geliyor ve onların tutma şansı yüksek. Yani Aramızda Kalsın ve Sil Baştan yükseliş yaşayamazsa Paramparça, Perşembe ve ya Cumartesi'ye gelecektir. Bence perşembe günü dram boşluğu olduğu için A/B'de ilgi görebilir. Bakalım nasıl olacak.

Şu an Pazartesi-Çarşamba-Cuma kanal çok iyi durumda. Salı-Pazar'a yeni diziler geliyor ve onların tutma şansı yüksek. Yani Aramızda Kalsın ve Sil Baştan yükseliş yaşayamazsa Paramparça, Perşembe ve ya Cumartesi'ye gelecektir. Bence perşembe günü dram boşluğu olduğu için A/B'de ilgi görebilir. Bakalım nasıl olacak.
Dua et perşembe günü olsun. :(
Boş bir gün. :(

Bence Cumartesi olur. Sil Baştan, AK'den bile daha düşük reytingler alıyor. Hem dizinin (Aramızda Kalsın) birkaç hafta içinde yükseleceğine inanıyorum malum nedenler yüzünden. Tabii savaş başlatmak istemiyorum, sadece fikrimi söylüyorum. Belki de Gönül İşleri veya KYG hayal kırıklığı yaratırsa onların yerine de kullanabilir...

Bence Cumartesi olur. Sil Baştan, AK'den bile daha düşük reytingler alıyor. Hem dizinin (Aramızda Kalsın) birkaç hafta içinde yükseleceğine inanıyorum malum nedenler yüzünden. Tabii savaş başlatmak istemiyorum, sadece fikrimi söylüyorum. Belki de Gönül İşleri veya KYG hayal kırıklığı yaratırsa onların yerine de kullanabilir...
Perşembe olsa da izlesek iyi olurdu. :(

Bu dizi sezonun reyting konusundaki en iddialı dizisi bence kısa sürede. Total'i alacağını düşünüyorum hangi gün yayınlanırsa yayınlansın (Perşembe hariç, zaten Cuma'ya da koymazlar :F)

kötü giden dizinin yerine gelir :X bence çarşamba olsun direkt zirvede olur:A

Bu dizi hafta içi dizisi gibi duruyor. bakalım Kasım'a kadar hangi hafta içi dizisine yol görüncek.:)

kötü giden dizinin yerine gelir :X bence çarşamba olsun direkt zirvede olur:A
Dizinin tutacağını söylemişsiniz bende dizinin konusunu öğrenmeden önce sizin gibi düşünüyordum ama dizide evli bir kadın ve evli bir erkeğin aşkı işlenecek. Bence iki tarafta evli iken bir aşk başlamamalı. Karşı taraf ne kadar kötü veya haksız olursa olsun onunla evliliğin sürüyorsa aldatamazsın. Toplumun geneli göz önüne alınırsa bu tip ilişkilere tavır genelde çok daha serttir. Hele ki artık daha fazla tutucu olan günümüz Türkiye'sinde. O yüzden diziyi yapanlar dikkatli olmalı, ilk bölümden seyirciden veto yememeli.

Dizinin tutacağını söylemişsiniz bende dizinin konusunu öğrenmeden önce sizin gibi düşünüyordum ama dizide evli bir kadın ve evli bir erkeğin aşkı işlenecek. Bence iki tarafta evli iken bir aşk başlamamalı. Karşı taraf ne kadar kötü veya haksız olursa olsun onunla evliliğin sürüyorsa aldatamazsın. Toplumun geneli göz önüne alınırsa bu tip ilişkilere tavır genelde çok daha serttir. Hele ki artık daha fazla tutucu olan günümüz Türkiye'sinde. O yüzden diziyi yapanlar dikkatli olmalı, ilk bölümden seyirciden veto yememeli.
seyirci sever bu tarz olayları geçmişi bırak karagülde bile adamların 3 karısı var:X

Kadın evli değil dul :) Zaten daha genel hikaye ortada yok nerden çıkardın aldatma olayını? :X

Kadın evli değil dul :) Zaten daha genel hikaye ortada yok nerden çıkardın aldatma olayını? :X
Haklısın aslında Karagül'ü gözden kaçırmışım. :F @xemrexxx
Dul değil evli :)
Dizinin genel hikayesi :
Erkan Petekkaya : Farklı statülerdeki bir kadınla erkeğin imkansız aşkını anlatıyor.
Lüks kafe zinciri sahibi bir işadamıyım ben. Değerlere önem veren bir karakterim var.
Sosyetik bir ailenin kızı ile evli ve iki çocuk babasıyım.
Nurgül Yeşilçay ise genç yaşta evlenmiş, dar gelirli, cesur,
hayata tutunmaya çalışan bir anneyi oynuyor.
Kocasının kumarda kaybettiği paraları çalışarak ödeme derdinde.
İki kaza ile yolları kesişiyor ve bir daha ayrılamadıkları gibi birleşemiyorlar da.

Haklısın aslında Karagül'ü gözden kaçırmışım. :F @xemrexxx
Dul değil evli :)
Dizinin genel hikayesi :
Erkan Petekkaya : Farklı statülerdeki bir kadınla erkeğin imkansız aşkını anlatıyor.
Lüks kafe zinciri sahibi bir işadamıyım ben. Değerlere önem veren bir karakterim var.
Sosyetik bir ailenin kızı ile evli ve iki çocuk babasıyım.
Nurgül Yeşilçay ise genç yaşta evlenmiş, dar gelirli, cesur,
hayata tutunmaya çalışan bir anneyi oynuyor.
Kocasının kumarda kaybettiği paraları çalışarak ödeme derdinde.
İki kaza ile yolları kesişiyor ve bir daha ayrılamadıkları gibi birleşemiyorlar da.
Ha bilmiyordum afedersin ama büyük ihtimal kadının kocası kaçacak ya da öldürülecek emin olabilirsin :) İzleyici genelde kadının ihatine daha büyük tepki gösterdiği için bu sorun otomatikman ortadan kalkacak. Malesef erkeklerin yaptığı da kötü ama izleyici bunu heyecan olarak görüyor :) Bu arada umarım adamın karısını Ebru Özkan oynar, çok yakışacaktır :)