Aynen Karadayı'cıyım bundan sonra. 😱Ayy birden Karadayıcı oldu onun alacağı en fazla 8 oluyor o da ABC'de.Biz bu hafta totalde 6,50 AB grubunda 6,25 alacağız.
![]()
Alamazsınız inşallah.
Aynen Karadayı'cıyım bundan sonra. 😱Ayy birden Karadayıcı oldu onun alacağı en fazla 8 oluyor o da ABC'de.Biz bu hafta totalde 6,50 AB grubunda 6,25 alacağız.
![]()
Kaliteli bir iş yoktu Pazartesi gerçi bir zamanlar vardı ama şuan yenisi geldi.Aynen Karadayı'cıyım bundan sonra. 😱
Alamazsınız inşallah.![]()
Beni Böyle Sev'in sonu yaklaşıyor gibi maalesef.Kaliteli bir iş yoktu Pazartesi gerçi bir zamanlar vardı ama şuan yenisi geldi.![]()
İzlesen diziyi ezmek yerine devam etmeyi tercih ederdin bence.Beni Böyle Sev'in sonu yaklaşıyor gibi maalesef.
Neyse diziyi ezerdim de şimdi izlemediğim için yorum yapamıyorum.![]()
Annemler beğenmiş zaten ama benim yeni dizi izlemeye pek isteğim yok bu aralar. Hatta şu anki dizilerimin bazıları da sıktı.İzlesen diziyi ezmek yerine devam etmeyi tercih ederdin bence.He bu arada Beni Böyle Sev bitmeyecek boşuna ümitlenme o kadar seveni varken senin gibi akbabalara nanik yaparım ben.
![]()
Yahu BBS 77 bölümdür 1 reytingle devam ediyorAnnemler beğenmiş zaten ama benim yeni dizi izlemeye pek isteğim yok bu aralar. Hatta şu anki dizilerimin bazıları da sıktı.
Valla bilemem ab'de 1 reytingle ne kadar devam ederse artık.Gerçi Zeyno-Tolga hatrına bitmesin.
![]()
Pazartesi 2-3 falan alıyordu ama ab'de.Yahu BBS 77 bölümdür 1 reytingle devam ediyor![]()
Bu dizinin reytingine bakılmıyor Bully'cim anla bunu artık sosyal medya kitlesine bakılıyor kaç yıldır.Pazartesi 2-3 falan alıyordu ama ab'de.![]()
TRT bu sene çok acımasız sen her şeye hazırlıklı ol da.Bu dizinin reytingine bakılmıyor Bully'cim anla bunu artık sosyal medya kitlesine bakılıyor kaç yıldır.![]()
O anca ŞOD'e ve AK'na kıyar.TRT bu sene çok acımasız sen her şeye hazırlıklı ol da.![]()
feryal gülman o dediğini yalanladı panpaAmma da çokmuş, Kara Para Aşk'ın çekildiği yalı için de günlük 10.000 lira ödüyorlar o rekor değil sanki![]()
Dizinin tekrarları bile 4,5 reyting aldı ikinci bölümden düşebilecek bir dizi değil Paramparça.Bu işler çok kolay değil, ya ikinci bölümde çakılırsanız.![]()
Gerçekten mi?Dizinin tekrarları bile 4,5 reyting aldı ikinci bölümden düşebilecek bir dizi değil Paramparça.![]()