Paramparça Dizisinde Rekor Villa Ücreti!

Ayy birden Karadayıcı oldu onun alacağı en fazla 8 oluyor o da ABC'de. :A Biz bu hafta totalde 6,50 AB grubunda 6,25 alacağız. :A
Aynen Karadayı'cıyım bundan sonra. 😱

Alamazsınız inşallah. :D

Beni Böyle Sev'in sonu yaklaşıyor gibi maalesef. :A

Neyse diziyi ezerdim de şimdi izlemediğim için yorum yapamıyorum. :A
İzlesen diziyi ezmek yerine devam etmeyi tercih ederdin bence. :D He bu arada Beni Böyle Sev bitmeyecek boşuna ümitlenme o kadar seveni varken senin gibi akbabalara nanik yaparım ben. :A

İzlesen diziyi ezmek yerine devam etmeyi tercih ederdin bence. :D He bu arada Beni Böyle Sev bitmeyecek boşuna ümitlenme o kadar seveni varken senin gibi akbabalara nanik yaparım ben. :A
Annemler beğenmiş zaten ama benim yeni dizi izlemeye pek isteğim yok bu aralar. Hatta şu anki dizilerimin bazıları da sıktı. :D

Valla bilemem ab'de 1 reytingle ne kadar devam ederse artık. :A Gerçi Zeyno-Tolga hatrına bitmesin. :F

İlk bölümü beğenmedim çok fazla belliyid herşey :)
Yalı ücretide abartı...
2.Bölüm iyi gibi ,bakıcaz...

Annemler beğenmiş zaten ama benim yeni dizi izlemeye pek isteğim yok bu aralar. Hatta şu anki dizilerimin bazıları da sıktı. :D

Valla bilemem ab'de 1 reytingle ne kadar devam ederse artık. :A Gerçi Zeyno-Tolga hatrına bitmesin. :F
Yahu BBS 77 bölümdür 1 reytingle devam ediyor :D

Bu işler çok kolay değil, ya ikinci bölümde çakılırsanız.:(

Amma da çokmuş, Kara Para Aşk'ın çekildiği yalı için de günlük 10.000 lira ödüyorlar o rekor değil sanki :D