Aynen güzel bölümdü.Bölüm superdi
Sonu neydi oyle
Cemal hunal yan rolun yan roluydu Reaksiyondaki duygu kadar bile rolü yoktu @Çiğdem-
Zaten dizinin o yönü çekici ilk etapta ve artı olarak Cevdet Mercan var.2. bölümde güzel olacaktır diye düşünyorum.
@denizz19 farkında mıydın sokakları falan gösteriyordu Kayıp Şehir'de öyleydi.Sokakta oturan insanlar, hayat kadınları falan hep aklıma Kayıp Şehir'i getirdi.
Ulan İstanbul vardı benim için onu artık internetten izleyeceğim.Zaten dizinin o yönü çekici ilk etapta ve artı olarak Cevdet Mercan var.Nurgül'ü zaten severim çok kaliteli bir isim. Müzikler İntizar'dan ki İntizar çok sağlam bir sanatçıdır. Daha ne olsun senaryo güzel bize de izlemek düşer. Pazartesi boştu işte şimdi doldu.
Gökçe güzel olurdu ama Erkan ile yakışmazlardı bence.Nurgül olmasaydı dizi ilgimi çekmeyebilirdi. Güzel olacak bölüm.
Bu arada Aramızda Kalsın bitiyor Gökçe başrole güzel olurdu ve ben dizinin bağımlısı olurdum.Güzel olurdu dimi? @denizz19
Kesinlikle zaten Nurgül var diye izlemiştim ilk bölümü.Gökçe güzel olurdu ama Erkan ile yakışmazlardı bence.Nurgül şuan için diziye biçilmiş kaftan.
Gökçe drama ile dönmeli bence zaten iki yönlü de baktığımızda kaliteli bir isim. Ama dramayı daha baskın işliyor insana.Kesinlikle zaten Nurgül var diye izlemiştim ilk bölümü.
Gökçe'nin yeni dizisi komedi olmaz umarım olursa da izlerim ama.
İlk bölüm AB oranı yüksek başlasa da dizi zaten total biliyoruz ama ilk bölüm kötü müydü ciddi ciddi söyle.İzledim.
Kötü değil, klişe. Zaten bu tür diziler tutuyor hep.İlk bölüm AB oranı yüksek başlasa da dizi zaten total biliyoruz ama ilk bölüm kötü müydü ciddi ciddi söyle.
Ama yapımcılar artık mecburlar. Görüyoruz ki TNS farklı işleri sevmiyor ve hemen düşüyor reytingler. Bu yüzden bilindik senaryolara yöneliyorlar.Kötü değil, klişe. Zaten bu tür diziler tutuyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?