Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben diziyi çok beğendim. Hiç sıkılmadan izledim açıkçası. :) Nurgül Yeşilçay'ın en güzel rollerinden birisiydi. Müthişti yani..
Şarkıları olsun, oyunculuklar olsun mükemmeldi.
Sokaklar olsun, hayat kadını işleri falan hep bana Kayıp Şehir'i hatırlattı. :(
Neyse ben beğendim, güzel olmuş dizi. :)
Sonuda fena bitti..

Bölüm superdi :bhr:

Sonu neydi oyle :)
Cemal hunal yan rolun yan roluydu Reaksiyondaki duygu kadar bile rolü yoktu @Çiğdem- :)

Cansu'nun bugun sabah bizim mahallede alış veriş merkezinde sahnesi vardı. :X Yanlarından geçtim ama çekimdemiydiler o sırada bilmiyorum haftaya bakıcaz artık. :X

2. bölümde güzel olacaktır diye düşünyorum. :bhr:
@denizz19 farkında mıydın sokakları falan gösteriyordu Kayıp Şehir'de öyleydi. :D Sokakta oturan insanlar, hayat kadınları falan hep aklıma Kayıp Şehir'i getirdi. :T

2. bölümde güzel olacaktır diye düşünyorum. :bhr:
@denizz19 farkında mıydın sokakları falan gösteriyordu Kayıp Şehir'de öyleydi. :D Sokakta oturan insanlar, hayat kadınları falan hep aklıma Kayıp Şehir'i getirdi. :T
Zaten dizinin o yönü çekici ilk etapta ve artı olarak Cevdet Mercan var. :) Nurgül'ü zaten severim çok kaliteli bir isim. Müzikler İntizar'dan ki İntizar çok sağlam bir sanatçıdır. Daha ne olsun senaryo güzel bize de izlemek düşer. Pazartesi boştu işte şimdi doldu. :)

Zaten dizinin o yönü çekici ilk etapta ve artı olarak Cevdet Mercan var. :) Nurgül'ü zaten severim çok kaliteli bir isim. Müzikler İntizar'dan ki İntizar çok sağlam bir sanatçıdır. Daha ne olsun senaryo güzel bize de izlemek düşer. Pazartesi boştu işte şimdi doldu. :)
Ulan İstanbul vardı benim için onu artık internetten izleyeceğim. :)
İlk bölümü güzeldi, bakalım neler olacak daha. :D
Nurgül güzel yapıyor rolünü, bende severim. :)

Nurgül olmasaydı dizi ilgimi çekmeyebilirdi. Güzel olacak bölüm.
Bu arada Aramızda Kalsın bitiyor Gökçe başrole güzel olurdu ve ben dizinin bağımlısı olurdum. :) Güzel olurdu dimi? @denizz19

Nurgül olmasaydı dizi ilgimi çekmeyebilirdi. Güzel olacak bölüm.
Bu arada Aramızda Kalsın bitiyor Gökçe başrole güzel olurdu ve ben dizinin bağımlısı olurdum. :) Güzel olurdu dimi? @denizz19
Gökçe güzel olurdu ama Erkan ile yakışmazlardı bence. :) Nurgül şuan için diziye biçilmiş kaftan. :)

Doğru yerdesiniz.

total-91303.jpg