Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fragmanda heyecan dorukta

ben harun dilara cihan gülseren dörtgeninden çok cansuyu ve perimanyakla özkan diyaloğlarını seviyorum diğer konular olsada olur olmasada
kerimanyak hala takside
neyse bence bu ozan da cansunun kardeşi olmadığını öğrendikten sonra dümeni cansuya kırdı bakalım artık
)

neyse bence bu ozan da cansunun kardeşi olmadığını öğrendikten sonra dümeni cansuya kırdı bakalım artık
)
o kadarda sapık değildir ..

cansum şeker gibi kız insanın öyle bir kızla evlenmesi direk cennetten tapu alması gibi bişey
birde @Çiğdem- kılıklı hazal var onunla evlenen bu dünyada cehennemi peşin yaşar
)

her neyse işte
zaten cansu olsa daha beter yapardı hazal biraz fingirdek parlakların azıcık sokulmasına izin veriyor

hazal paraya bakar parası bolsa kimseyi reddetmez
)
cansu da bu son dönem kendisine bir parlak buldu
gözümden düşüyor kız bu hareketleriyle ?? ben onu benimle birlikte olma ihtimali yüzünden sevmiştim

paramparça 15 ocakta 17.1; 17 ocakta 19 reyting almış hırvatistanda
geçen sene en iyisi karagüldü o da 14 lerde dolanıyordu süper girmişler reytinglere cansu ve hazal çatlasın @Çiğdem-
@destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60
@HarzeM @DarkLeqenD artık diriliş haberini de bekliyoruz en azından başladı haberi gelsin

@FurkanTB nin starı tubişli kpa 11 i göremeden bitmiş yazık olmuş
)) eee işte star olan var olmayan var
@Forumdash ın karadayısı da 4-5 reytinge düşünce kaldırılmştı unutmamalı

Paramparça'nın ilk sezonu güzeldi. Orada bir bölümü kaça bölüp yayınlıyorlar acaba? Malum süresi bayağı uzun.

muhteem yuzyil ve gecenin kralicesinin tum ulkelerde teker teker kaldirilisini gormek icin sabirsizlaniyorum

en fazla surda 7 bolum falan kaldi sabirla bekliyorum kana kana
en azindan kpa butun ulkelerde ayni anda yayindan kalkmayacak
hangi dizi tüm ülkelerde aynı anda yayından kalkabilir ki

bekle tabi ama senin beklentin boşa çıkacak yurtdışı reytingleriyle bu diziler ister 13 ister 133 bölüm sürsün kpa dan daha çok izlenecek

hangi dizi tüm ülkelerde aynı anda yayından kalkabilir ki

bekle tabi ama senin beklentin boşa çıkacak yurtdışı reytingleriyle bu diziler ister 13 ister 133 bölüm sürsün kpa dan daha çok izlenecek
turkiyede yayin hayatina son verilen dizi yurt disinda nasil devam edecek her ulke yayindan kaldirmak zorunda kalacaklar