Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fragmanda heyecan dorukta :)
ben harun dilara cihan gülseren dörtgeninden çok cansuyu ve perimanyakla özkan diyaloğlarını seviyorum diğer konular olsada olur olmasada :) kerimanyak hala takside :)
neyse bence bu ozan da cansunun kardeşi olmadığını öğrendikten sonra dümeni cansuya kırdı bakalım artık :))

neyse bence bu ozan da cansunun kardeşi olmadığını öğrendikten sonra dümeni cansuya kırdı bakalım artık :))
o kadarda sapık değildir ..

cansum şeker gibi kız insanın öyle bir kızla evlenmesi direk cennetten tapu alması gibi bişey :) birde @Çiğdem- kılıklı hazal var onunla evlenen bu dünyada cehennemi peşin yaşar :))

her neyse işte :) zaten cansu olsa daha beter yapardı hazal biraz fingirdek parlakların azıcık sokulmasına izin veriyor :)

hazal paraya bakar parası bolsa kimseyi reddetmez :))
cansu da bu son dönem kendisine bir parlak buldu :) gözümden düşüyor kız bu hareketleriyle ?? ben onu benimle birlikte olma ihtimali yüzünden sevmiştim :)

paramparça 15 ocakta 17.1; 17 ocakta 19 reyting almış hırvatistanda :D geçen sene en iyisi karagüldü o da 14 lerde dolanıyordu süper girmişler reytinglere cansu ve hazal çatlasın @Çiğdem- :A @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60
@HarzeM @DarkLeqenD artık diriliş haberini de bekliyoruz en azından başladı haberi gelsin:D
@FurkanTB nin starı tubişli kpa 11 i göremeden bitmiş yazık olmuş :))) eee işte star olan var olmayan var:) @Forumdash ın karadayısı da 4-5 reytinge düşünce kaldırılmştı unutmamalı :A

paramparça 15 ocakta 17.1; 17 ocakta 19 reyting almış hırvatistanda :D geçen sene en iyisi karagüldü o da 14 lerde dolanıyordu süper girmişler reytinglere cansu ve hazal çatlasın @Çiğdem- :A @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60
@HarzeM @DarkLeqenD artık diriliş haberini de bekliyoruz en azından başladı haberi gelsin:D
@FurkanTB nin starı tubişli kpa 11 i göremeden bitmiş yazık olmuş :))) eee işte star olan var olmayan var:) @Forumdash ın karadayısı da 4-5 reytinge düşünce kaldırılmştı unutmamalı :A
Paramparça'nın ilk sezonu güzeldi. Orada bir bölümü kaça bölüp yayınlıyorlar acaba? Malum süresi bayağı uzun. :D

muhteem yuzyil ve gecenin kralicesinin tum ulkelerde teker teker kaldirilisini gormek icin sabirsizlaniyorum :A

en fazla surda 7 bolum falan kaldi sabirla bekliyorum kana kana :F en azindan kpa butun ulkelerde ayni anda yayindan kalkmayacak
hangi dizi tüm ülkelerde aynı anda yayından kalkabilir ki :A
bekle tabi ama senin beklentin boşa çıkacak yurtdışı reytingleriyle bu diziler ister 13 ister 133 bölüm sürsün kpa dan daha çok izlenecek:A

hangi dizi tüm ülkelerde aynı anda yayından kalkabilir ki :A
bekle tabi ama senin beklentin boşa çıkacak yurtdışı reytingleriyle bu diziler ister 13 ister 133 bölüm sürsün kpa dan daha çok izlenecek:A
turkiyede yayin hayatina son verilen dizi yurt disinda nasil devam edecek her ulke yayindan kaldirmak zorunda kalacaklar :T

Forum İstatistikleri

Konular
173,172
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil