Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekten de çok radikal bir karar vermiş.

Çok iyi gidiyor bölüm bence reytingler de artar

Bu dizide önceden aksiyon hiç bitmezdi şimdi zevk alamıyorum

Dizinin işlediği hikaye dar buna rağmen iyi iş çıkarıyorlar bence.

fragman süper yaaa

Sezon finali durgun gidiyor. Aslında dizi bir süredir durgun gidiyor zaten yeni sezonda senaryoyu hareketlendirmeleri şart.

Hazal'ın hastaneye yatmasından gına geldi resmen.
cansu ile hazal 7 eylülde endonezyadaymış oradaki @Çiğdem- leri de çatlatacakalr
nerede diriliş @harzemliişah
@*YıldırıM*

Başlasın bakalım yine heyecanı bozmazlar inşallah.
Bu dizi senin Kırgın Çiçekler'in üzerine kezzap dökecek.
@denizz19

Ben bu diziyi Star'da olmasına rağmen izliyorum.
Aslında sen de izliyordun bıraktın galiba?

Songül kim Allah aşkına ergen kızı şişire şişire bir hal oldular.
Evet izliyordum ama birkaç bölüm kaçırdım sonra da bıraktım zaten sıkıcılaşmıştı belki de ondan bıraktım

Songül çok kaliteli bir oyuncu sen ne anlarsın.

kerimanın paragözlüğü > songülün ergenliği bence
oradaki büyüktür işareti deniz sol anahtarı falan sanma
Komik

Evet izliyordum ama birkaç bölüm kaçırdım sonra da bıraktım zaten sıkıcılaşmıştı belki de ondan bıraktım

Songül çok kaliteli bir oyuncu sen ne anlarsın.

Komik
Oha ne sıkıcılaşması Neriman kardeşini dolandırdı öbür kızın dedesi katil oldu çocuk sapık çıktı falan.

Onun da yeni sezonun ilk bölümünü izlerim annem izliyor zaten sararsa izlerim sarmazsa Kara Ekmekten devam
Baydı o artık ya anaa fantastik diziye çevirdiler Unutma Beni izlerken fragmanlarına denk geliyorum bazen Kendal şeytan oluyor bazen konaktakiler melek olup uçuyor bazen o kadın Azrail oluyor.
Bu dizinin yurt dışısı da düştü sanırım hiç haber vermiyorsun artık.
@xemrexxx

ayol yurtdışiındaki kanallar da şaşırdı beni affet,küçük gelin tutuyor kpa,kss tutmuyor onlara da hak veriyorum iddialı proje diye tanıttılarsa paramparçayı da

romanyada agb ölçüyor diye biliyorum senin şovun dizileri uçuyor diloş falan en çok izlenen
Biliyorum biliyorum bazen Show'un dizi fragmanlarını yüklüyorum Youtube'ye istatistiklere bakınca Türkiye'den sonra en çok Azerbaycan ve Romanya'dan tık almış oluyor.
Keşke Romanya'da doğsaymışım.

Geçen sezonun en hareketli ve en kaliteli dizisi olan Paramparça , yarın bizlerle.

Merakla bekliyorum yeni sezonu. Hazal ve Cansunun abisi merak konusu.