tmm oı zaman etiketi unutma olurmuOha senle ortak dizilerimiz baya var o zaman bende izliyorum bunu
tmm oı zaman etiketi unutma olurmuOha senle ortak dizilerimiz baya var o zaman bende izliyorum bunu
Bn etiketlemiyorumki @hayret bi şey etiketliyor diye biliyorum bentmm oı zaman etiketi unutma olurmu
Paramparça'da total aslında bakma yakında belirginleşir iyice.İyi sınavlar, iyi geceler.
Aynen bölüm durgundu ben reyting kaybeder diyordum anneme sordum yoo gayet akıcıydı ve durgun değildi dedi bende içimden inşallah reyting kaybı yaşamaz derken artış yaşadıBu bölüm durgundu ancak haftaya bu durgunluk yerini devinirlik'e bırakacaktır.
Akıcıydı be .ssAynen bölüm durgundu ben reyting kaybeder diyordum anneme sordum yoo gayet akıcıydı ve durgun değildi dedi bende içimden inşallah reyting kaybı yaşamaz derken artış yaşadı
Ebrun muAkıcıydı be .ss
Hele en sonunda ebrum costurdu
Ebru ve Mine ikiside benim bebislerimEbrun muMine ne oldu
O diziyi forumda izleyen yok.Sitede o kadar amarika dizisi diye ölüp biten bayılan arkadaş var ( @destere @sürgünüm @OzaN @Harunnn60 @xemrexxx .... )
bu dizinin bir amerikan dizinden araklama olduğunu farketmemis )))))
Bu dizi 2011 yapimi Switched at birt dizisinde araklanmis. En komiği ise @destere ile yaşadığımız @harunn60 da şahit olduğu sevdigim yada beğendiğim türk dizileri hangisi tartışmasında yaşandı. Ben paramparcanin bekledigimden iyi çıktığıni yazdığında @destere beğendiğin diziye bak diyerek kafa yapis bu dizi beğenen biriyle dizi tartışmayacağını söylemişti))))
@destere artık ön yargilini kir iyii amerikan dizisiyse de turk dizisiyse de iyi de bak asagiladin türk dizisi aslında amerikan dizisiymis üstelik 4 yildir da devam onayı alıyor. Öyle senin izledigin dandik diziler gibi iki günde kalmamış)))).
Birde amerikan dizisi hayranı arkadaşlar bari dizi izliyonuz hakkini verin bu konu ilk olarak sizin açmanız lazim gelirdi demek boşa izliyonuz bu dizileri))))))))
Paramparça birebir uyarlama değil kiSitede o kadar amarika dizisi diye ölüp biten bayılan arkadaş var ( @destere @sürgünüm @OzaN @Harunnn60 @xemrexxx .... )
Bu dizi 2011 yapimi Switched at birt dizisinde araklanmis. En komiği ise @destere ile yaşadığımız @harunn60 da şahit olduğu sevdigim yada beğendiğim türk dizileri hangisi tartışmasında yaşandı. Ben paramparcanin bekledigimden iyi çıktığıni yazdığında @destere beğendiğin diziye bak diyerek kafa yapis bu dizi beğenen biriyle dizi tartışmayacağını söylemişti))))
@destere artık ön yargilini kir iyii amerikan dizisiyse de turk dizisiyse de iyi de bak asagiladin türk dizisi aslında amerikan dizisiymis üstelik 4 yildir da devam onayı alıyor. Öyle senin izledigin dandik diziler gibi iki günde kalmamış)))).
Birde amerikan dizisi hayranı arkadaşlar bari dizi izliyonuz hakkini verin bu konu ilk olarak sizin açmanız lazim gelirdi demek boşa izliyonuz bu dizileri))))))))
Bak ozan varmış))O diziyi forumda izleyen yok.
Ayrıca kimsenin her Amerikan dizisi iyidir dediği de yok onların da bolca kötüsü var, hatta çoğu kötü.
Değil evet konusu ve işleyişi "araklanmis"Paramparça birebir uyarlama değil ki
Evet şahit olmuştumSitede o kadar amarika dizisi diye ölüp biten bayılan arkadaş var ( @destere @sürgünüm @OzaN @Harunnn60 @xemrexxx .... )
Diziyi(Switched at Birth) izlemeden böyle ithamlarda bulunmaman lazım. Paramparça gibi konusu olan çooooook fazla dizi-film var, tabii ki orjinal bir konu değil zaten ekranda tamamen orjinal çok az dizi-film kaldıBak ozan varmış))
her amerikan dizisi iyi diyenin sen olduğunu yazmadım zaten belirtim kalkan dandik amerikan dizileri oldugunu. bu destere ile aramızdaki konu ..herşeyi üstüne alınma dostum))))
Değil evet konusu ve işleyişi "araklanmis"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?