AT TV Paralel Evren 1. Bölüm | Sherlocked

Dizinin sadece ilk bölümünü izleyebilmiştim, @Sherlock gıcık olan başka bir dedektif vardı sanırım benim karakter onu temsil ediyor tam çözemedim. :A

Vay hain vay... @Araf öyle gözlemleyip, seni bana gıcık olan bir karakter için yazdıysa vardır bir bildiği... Demek aslında benden hiç haz etmiyordun. :A

Vay hain vay... @Araf öyle gözlemleyip, seni bana gıcık olan bir karakter için yazdıysa vardır bir bildiği... Demek aslında benden hiç haz etmiyordun. :A
Aşk olsun dizi icabı öyle olmuş bilmez misin beni hastalıkta sağlıkta seni düşündüğümü... :bhr: :A

Senin hayatını kurtaran bir karakter olmalıyım aslında ilerleyen bölümlerde, o zaman mahcup olmuş olursun. :A @Araf @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Kendin kaybedersin. Ben de teklif te yok ısrar da yok :A
Ben de ikisi de var ama :A o halde anlaşalım ben Sherlock’a sen Da...

(Lafımı tamamlayamadan Dosi:
88679.jpg
)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Eline sağlık ve emeklerine sağlık @Araf. Polisiyeyi, mizahı ve hatta dramı birbirine oldukça güzel bağlamışsın. Keyifle okudum yine. :D Bir türlü yeni sezonu gelmeyen malum diziyi de özlediğimi hatırladım yine... :A

Nickimi bugünlerin geleceğini bilerek özenle seçmiştim. :A Baştan aşağı çok güzel sıvanmışım. :A

Dünyanın en gerçekçi repliklerinden birisi. :A
Teşekkürler ama insan "muhteşem" atar konuya. :D

Arabayla gezdiriyor mu bari? Aslında düşününce gerçek hayatla bağlantısı olan bir replik oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
  • Beğendim