'Para Bende' nin Sunucuları Belli Oldu !

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,265
Puanı
460
murat_profil_106834877551cdf6d16e67e.png
almeda.jpg

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen tv8 kanalının yeni yarışmalarından biri de belli oldu. 'Para Bende' adlı yarışmayı da yayınlayacak olan tv8, sezona hızlı bir giriş yapacak.

Öte yandan yarışmanın sunucuları da belli oldu. Yarışmayı Survivor'dan tanıdığımız Murat Ceylan ve Almeda ikilisi ekranlara getirecek.

Beraber bir programda ekrana geleceklerini belirten çiftin böylece programı da belli olmuş oldu.

thumbnail_1407013570.jpg

Survivor yarışmasıyla ünlenen Almeda Abazi ve Murat Ceylan 'Para Bende' programıyla ekrana dönmeye hazırlanıyor. Program eylül ayında ekranlara gelecek.​

Yeni yayın döneminde yepyeni iddialı projelerle başlayacak olan tv8'de yayınlanacak programın içeriği hakkında henüz bir açıklama yapılmazken Almeda ve Murat’ın dünyanın birçok ülkesini ziyaret edecekleri öğrenildi.​

acuminati çalışıyor :F neyse almeda my de de oynamıştı ne ka melaune bir rolde olsa da yarışmasında başarılar :X

Bu programın formatının aynısı rus kanalında da var.Ben de izliyorum bazen. :)

Sunucular herhangi bir şehire gidiyor ve sunucuların birisinin çok, diğerinin az parası oluyor.Bu sunucular o şehirde tamamen farklı 2 hayatı gösteriyor yani birisi az parayla diğeri çok parayla tatil yapıyor. :)
Pek tutacakmış gibi görünmüyor ama bakalım nası olcak :D

Ben de tutacağını sanmıyorum ama Murat Ceylan'ı severim. Tutmasını isterim bu yüzden. :)

::Dİmkanı yok tutmaz almeda daha düzgün konuşamıyorken proğram mı sunacak almeda yerine ırmak atuk olsa daha iyi olurdu.