Papatyam Gün Değiştirdi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,847
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif

Ekranların uzun süreli komedi dizilerinden Papatyam şaşırtıcı bir şekilde gün değiştirdi. Yıllardır Star ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Papatyam, bu sezon reytinglerinde düşüş yaşayınca ve Star'ın da sahip değiştirmesiyle birlikte Çarşamba gününe alındı.

Dizi gelecek haftadan itibaren Çarşamba günleri 20.00'de ekranda olacak.

Hemen hatırlatalım Çarşamba günleri yine Birol Güven'in yapımcılığını yaptığı Çocuklar Duymasın da aynı saatte ATV'de yayınlanıyor. Yani Birol Güven'in iki dizisi birbirine rakip olmuş oldu.

Bir diğer hatırlatmamız ise reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl'ın Ocak ayından itibaren Star'da yayınlanmaya başlayacağı. Muhteşem Yüzyıl geldikten sonra Papatyam'ın durumunun ne olacağı şimdiden merak konusu.

ImageView.ashx

Saçma bir karar. Alışılmış gününden çıkarılıp, diziyi zorlu bir güne getirmek zararlı olacaktır hem dizi, hemde Star TV açısından. Hayırlı olsun, umarım başarılı olur diyelim artık.

Çok ilginç bir karar. Yıllardır Salı akşamları ekrana gelen bir dizinin çok zorlu bir günde yayınlanması reytinglerini düşürecektir.

Bence Papatyam'ın bu sene son senesi olacak. Muhteşem Yüzyıl gelinceye kadar devam eder ve sonra biter.

işallah şaşırırızda ii reytingler alır :untroubled: hadi hayırlı olsun bakalım

Yani çarşamba salıdan daha iyi bir gün diyemeyiz, karşısında komedi olmaması belki bir avantaj yaratabilir yine de, ben 2 yıldır çarşambaları hiç bir şey izleyemiyorum, benim gibi muhteşem yüzyıl'ı zorla izler gibi yapanlar için iyi olabilir,belki izlenebilir.

Yani çarşamba salıdan daha iyi bir gün diyemeyiz, karşısında komedi olmaması belki bir avantaj yaratabilir yine de, ben 2 yıldır çarşambaları hiç bir şey izleyemiyorum, benim gibi muhteşem yüzyıl'ı zorla izler gibi yapanlar için iyi olabilir,belki izlenebilir.

karşısında komedi olarak çocuklar duymasın var...