Pandemi Kutu Oyunlarının Kıymetini Artırdı!

Benim telefondan da olabilir bazen böyle alıntı yapıp mesaj yazarken forum donuyor bir değişik şeyler oluyor.

Reactions: Dosi
Zirvede bıraktım 😁😁
Ya sen süpersin.. Kız tombalanın zirvesi nasıl oluyor... 3 çinkomu

------

Ahhh be adamımmmm gene üzdün 🙄

Herşeyin digitale adapte olması acımasız bir gerçek...
Mesela evde köpek beslemek yerine; mobilde besliyoruz.
Elimize kitap alıp okumak yerine; online okuyoruz.
Arkadaşlarını çağırıp,sohbet muhabbet ile Okey oynamak yerine online tanımadığımız insanlarla oynuyoruz
Yane herşey sanala adapte ediliyor.

İleride Online evlenip,online yaşanabilir.Sanal gerçeklik, bu tazr film ve dizileri bilirsin.

Son düzenleme:
Reactions: Tolstoyevski
Aile içinde Monopoly, Uno ve satranç oynadık. Uzun zamandır bu üçlüyü oynamıyorduk. İyi bir nostalji oldu. Özlemişiz. Ama keşke bu şartlarda olmasaydı ama ne yapalım artık. 🤣

Reactions: The_Erinch
Aile içinde Monopoly, Uno ve satranç oynadık. Uzun zamandır bu üçlüyü oynamıyorduk. İyi bir nostalji oldu. Özlemişiz. Ama keşke bu şartlarda olmasaydı ama ne yapalım artık. 🤣
Şartlara adapte olduk

------

İleride Online evlenip,online yaşanabilir.Sanal gerçeklik, bu tazr film ve dizileri bilirsin.
@Tolstoyevski Bunun üzerine Alice In Borderland a başlamam

Hayat tesadüflerle dolu.

Son düzenleme:
Şartlara adapte olduk

------

@Tolstoyevski Bunun üzerine Alice In Borderland a başlamam

Hayat tesadüflerle dolu.

Bu alan benim de sevdiğim alandır konu olarak, The Matrix hayatımın filmlerinden mesela sanal gerçeklik-reel gerçeklik üzerine.

Black Mirror'da da bu tarz sanal gerçeklik dünyaları üzerine bölümler vardı bölüm ve umarım dünya gözüyle görebiliriz bir gün.

O zaman diziyi izle

Kendi kendime yorum yapmayam

Reactions: Tolstoyevski
Kutu oyunlarını çok severim ama bu pandemide daha çok bilgisayar oyunlarına yöneldim ben.