Pandemi Kutu Oyunlarının Kıymetini Artırdı!

Satranç oynarım ama maalesef evde bilen yok düzgün o yüzden dijitalde arada oynarım. İlkokulda bir kere yarı finale çıkmıştım satranç turnuvasında ama sonra uzun süre oynamamıştım. Son iki senedir tekrar oynuyorum.

Monopoly okulda arkadaşlar ile okul sonu ders işlenmeyince oynadım biraz evde ona benzer bir oyun vardı bazen kardeşimle oynamıştık.

Kızma Birader de eskiden oynamıştım ama son zamanlarda hiç oynamadım.

Yine kaliteli konu eline sağlık @The_Erinch

Haklısın abi o kadarı da olsun tabii...
Tekrar tekrar söylediğim gibi benim tembelliğim tamamen işime geldiği şekildedir.
Her şey kontrolüm altındadır...

Monopoly halen var ve oynaması halen zevkli

Teşekkür ederim @Zeyno45 Kurdiye tombala mı kaldı artık; kaçıncı çinkodasın

Teşekkürler @Gerekli24 .
Tekrar tekrar söylediğim gibi benim tembelliğim tamamen işime geldiği şekildedir.
@MEnes Herşey kontrolün altındaysa sorun yok kardeşim. Nabza göre şerbet olayı yani 😉

Böylede ne kadar zor oluyor.... İnsanlara neden toplu cevap vermek zorundayım ki............................

Mümkün olduğunca ben de yapmamaya çalışıyorum ama telefondan özellikle zor oluyor.
Bence mobilden gayet kolay. 3 senedir mobilim ve tema yakın zamanda değişti ve ilk başta da bana zor gelmedi.
Olmaz abi, post kasıyorsun öyle...
Bunu sık yapmış biri olarak tecrübeni konuşturmuşsun.
Bu kurallar yalnızca fav10 için geçerli değil forum kültürlerinde hep vardır böyle şeyler.
Senelerdir olan birşey. Bazıları sanki ilk kez konulmuş gibi yazınca garip geliyor bana

Oldukça esnek tutuyoruz oysa ki

Reactions: The_Erinch and Dosi

Yanlış anlaşılmazsam birşey sormak isterim gördüğüm bir çok konuda yorumlaşmalar oluyor sayfalar sürüyor burda kural nerde devreye giriyor onu anlamadım ben

Yanlış anlaşılmazsam birşey sormak isterim gördüğüm bir çok konuda yorumlaşmalar oluyor sayfalar sürüyor burda kural nerde devreye giriyor onu anlamadım ben
Gereken bilgiler ilgili kişilere ulaştırıldı

Bunu bende kendi adıma sormuştum

Ceza alan kişiler zaten ceza duyuru kısmında yer alıyor ve neden ve hangi sebepten aldıklarıda detaylı görünmekte ama hâlâ anlaşılmayan birşey varsa özelden yazabilirsin. Burası uygun yer değil konuşmak için.
Sadece şunu diyebilirim,Erinç herhangi bir ceza almadı. Şuan sorgulamaları anlamıyorum

Erinç abimle ne alaka benimde mesajlarım birleştirilmişti konusu açılmışken sormak istedim sorgulaması tmm zeynep

Allahın tembeli seni.. sen kim kutu kim.. kim alacak onu dolaptanda kutusundan çıkaracaktaaaaaaa
Üşengeçlikte forumun markası @dreamy

Ahhh canım benimmm, kıyamam gel olm karşılıklı 2 tavla atarız. üzüldüm şimdi
Forumdan rakip ararsan ben hep buradayım.Başka tavla sever var mı?

Forumun gizli işsizi...

Reactions: dreamy