F Forumdash Favori Üye Katılım 21 Temmuz 2012 Mesajlar 66,127 Reaksiyon puanı 40,349 Puanı 1,060 25 Nisan 2022 #41 serhatt' Alıntı: Ender'in kendisi benim ayol ne kudurması sen kudur. Genişletmek için tıkla ... Çocukluğuna ineceği için kudur diyorum. Ne yaşadiğini herkesler, hepimiz, cümle alem görecek @xemrexxx @Keith Long Reactions: serhatt and xemrexxx
serhatt' Alıntı: Ender'in kendisi benim ayol ne kudurması sen kudur. Genişletmek için tıkla ... Çocukluğuna ineceği için kudur diyorum. Ne yaşadiğini herkesler, hepimiz, cümle alem görecek @xemrexxx @Keith Long
S serhatt Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 104,243 Reaksiyon puanı 80,247 Puanı 1,060 26 Nisan 2022 #42 Forumdash' Alıntı: Çocukluğuna ineceği için kudur diyorum. Ne yaşadiğini herkesler, hepimiz, cümle alem görecek @xemrexxx @Keith Long Genişletmek için tıkla ... Sende biliyorsun ki ben geçmişimi hiçbir zaman inkar etmedim ve ondan utanmadım!!! Reactions: Forumdash
Forumdash' Alıntı: Çocukluğuna ineceği için kudur diyorum. Ne yaşadiğini herkesler, hepimiz, cümle alem görecek @xemrexxx @Keith Long Genişletmek için tıkla ... Sende biliyorsun ki ben geçmişimi hiçbir zaman inkar etmedim ve ondan utanmadım!!!