Entrika boyut değiştirmiş ondan öyle dedim çok karmaşık tam bir keşmekeş.neden öyle dedin kireşte evcilik oyunuyla çocukların gerçekten evlenmesimi bu bir kızın oyunu papayı bile çağırıyor @serhatt
Entrika boyut değiştirmiş ondan öyle dedim çok karmaşık tam bir keşmekeş.neden öyle dedin kireşte evcilik oyunuyla çocukların gerçekten evlenmesimi bu bir kızın oyunu papayı bile çağırıyor @serhatt
ender bu entrikayı görse yasak elmada ne olurdu @serhattEntrika boyut değiştirmiş ondan öyle dedim çok karmaşık tam bir keşmekeş.
çünkü evlenecek kişi halitcan yıldız bayılırdı kumru şok geçirirdi öyle bir şey olsa @serhattÇıldırırdı herhalde.
Aynen Kumru gebersin hatta.çünkü evlenecek kişi halitcan yıldız bayılırdı kumru şok geçirirdi öyle bir şey olsa @serhatt
@Forumdash konusunu anlatsan televizyona uyarlamak zor @serhatt fair cityiAynen Kumru gebersin hatta.
1989 sa @Forumdash bilir bnm yaşım tutmuyor reyizzzOradakiler entrika değil cinayet resmen.
Yaşın da yerin dibine batsın adın da.1989 sa @Forumdash bilir bnm yaşım tutmuyor reyizzz
O zamanlar ben kendi fair cityimi çekiyordum1989 sa @Forumdash bilir bnm yaşım tutmuyor reyizzz
5 yaşındaki kız çocuğu entrika yapıyor evcilik oyunuyla nikah yapmışlarO zamanlar ben kendi fair cityimi çekiyordum
Ebevynleri napıyor o sırada???5 yaşındaki kız çocuğu entrika yapıyor evcilik oyunuyla nikah yapmışlar
En iyi arkadaşının sevgilisini elinden almış o entrikacı kızın en iyi arkadaşı
Sevgilisinin başkasıyla hemde en iyi arkadaşıyla evlendiği nikahı basar @Forumdash
oyun oynayacağız evcilik oyunu oynayacağıız tiyatro şeklinde dediler @ForumdashEbevynleri napıyor o sırada???
Ebevynlere de yalan söylediler demek😱 Bunlar aşmış reyizoyun oynayacağız evcilik oyunu oynayacağıız tiyatro şeklinde dediler @Forumdash
öğretmenlerde müdür de onayladı oyunu nerden bilsin gerçeğe dönüceğini her şeyi planladı tiyatroya gelecek papayı oynayacak öğrenci hastalanıp rapor alıyor aslında kayboluyor her şey gerçeğe dönünce ortaya çıkıyor kazara görünmez oluyor kilitleniyor @ForumdashEbevynlere de yalan söylediler demek😱 Bunlar aşmış reyiz