Pana Film'den Kanal D'ye Yeni Dizi

reaksiyona gönderme var :D

valla çok fena işler dönüyor ben sadece Kurtlar Vadisi'ni bekliyorum başka hiçbirşey izlemek istemiyorum :D ama günü saate şartlara ve diziye bağlı olarak belki izlerim

bu arada bu senaristten bi cacık olmaz behzatta ne yapmışta bunda yapacak

Pana Film ile Behzat Ç ekibi çok zıt iki ekip gibilerdi, Pana Film iktidar yanlısı olmaktan vazgeçip muhalif mi olmaya karar verdi anlamadım ben bu işten bir şey. :):)

Pana Film ile Behzat Ç ekibi çok zıt iki ekip gibilerdi, Pana Film iktidar yanlısı olmaktan vazgeçip muhalif mi olmaya karar verdi anlamadım ben bu işten bir şey. :):)
abi niye herşeyi siyasi yönden düşünüyorsunuz anlamıyorum sizi :D behzat mı kalmış ortada
bu iş paraya bakar parayı veren vadiyi alır vadide parayı verip istediğini alır alamayacağı adamda yoktur dünyanın en ünlü oyuncusuna da parayı bastırıp alır bu kadar basit :D

abi niye herşeyi siyasi yönden düşünüyorsunuz anlamıyorum sizi :D behzat mı kalmış ortada
bu iş paraya bakar parayı veren vadiyi alır vadide parayı verip istediğini alır alamayacağı adamda yoktur dünyanın en ünlü oyuncusuna da parayı bastırıp alır bu kadar basit :D
Ne yönden düşünülür ki bu olay? :):)

Serdar Akar koyu muhalif birisi. Pana Film ise iktidar yanlısı olarak ve dizilerinde bunu açıkça gösteren bir şirket. Önce Kanal D'ye geçiş ardından koyu muhalif birisiyle anlaşmak sence de siyasi olarak ilginç bir tavır değişikliği değil midir? :):)

Serdar Akar'ı parayla alamazsın onu da söyleyim. İstediğin parayı ver yandaşlık yapan bir dizi çekmez. :)

Serdar Akar koyu muhalif birisi. Pana Film ise iktidar yanlısı olarak ve dizilerinde bunu açıkça gösteren bir şirket. Önce Kanal D'ye geçiş ardından koyu muhalif birisiyle anlaşmak sence de siyasi olarak ilginç bir tavır değişikliği değil midir? :):)

Serdar Akar'ı parayla alamazsın onu da söyleyim. İstediğin parayı ver yandaşlık yapan bir dizi çekmez. :)
serdar akar 2005 te vadi yönetmeniydi ve ırak filminin yönetmeniydi bilmem haberin var mı
detaylı cevabı teraviden sonra vericem geç kaldım :D

Pana Film, atv'ye gelmeden önce yandaş değildi hatta Show Tv yıllarında bu iktidara muhalefet yaptığıda olmuştu.:)

serdar akar 2005 te vadi yönetmeniydi ve ırak filminin yönetmeniydi bilmem haberin var mı
detaylı cevabı teraviden sonra vericem geç kaldım :D
Haberim var ama o zamandan beri Vadi'de çok şey değişti sizlerin de bildiği gibi. :)
Pana Film, atv'ye gelmeden önce yandaş değildi hatta Show Tv yıllarında bu iktidara muhalefet yaptığıda olmuştu.:)
Doğrudur zaten son döneminden bahsediyorum. Yoksa Serdar Akar döneminde yandaş olması pek mümkün değildir. :):)

Haberim var ama o zamandan beri Vadi'de çok şey değişti sizlerin de bildiği gibi. :)

Doğrudur zaten son döneminden bahsediyorum. Yoksa Serdar Akar döneminde yandaş olması pek mümkün değildir. :):)
Şöyle bir örnek verebilirim, Kıbrıs müzakereleri zamanında Rauf Denktaş ile İktidar kavgalıyken onlar Rahmetliyi dizilerinde oynattılar ve Kıbrıs konusunun önemine ehemmiyet verdiler.:)

bu konuşmalar ın hepsi birer tahmin yeni sezon başlayınca zaten görücez ama ben eminim ki vadi duruşundan ödün vermez şu olur en fazla iç siyasete daha az yer verirler unutmayalım ki kurtlar vadisi 4. defa doğan medyasına geçiyor yani bu bir ilk değil @takas ında söylediği gibi parayı veren düdüğü çalar

iş başka siyasi görüş başka insanlar her işlerinde siyaseti göz önüne alırsa işimiz var
vadide bu yıl iktidar karşıtı twetler atan çok oyuncu dizide yer almaya devam etti ediyor sizin dediğiniz gibi olmuyor her iş
yönetmen onur tan ın miladı dolmuştu gittik eski yönetmen ve yardımcısını getirdik bu kadar basit ikna etmek çok zor olmasa gerek :D
hee ne olur siyasete girmezsin senaryoyu dış dünyaya açarsın anlatacak o akdar çok şey var ki
serdar akar gelir işini yapar daha önce yaptığı gibi bana göre de Osman Sınav dan sonra şuan en iyi yönetmendir.