Pana Film Yeni Dizisi "Ben Onu Çok Sevdim" İçin Kiminle Anlaşıldığı İddia Ediliyor

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
'Kurtlar Vadisi'nin yapım şirketi Pana Film, 1961 yılında idam edilen Başbakan Adnan Menderes'in hayat hikâyesini anlatan 'Ben Onu Çok Sevdim' için Engin Akyürek imzayı atmasa da pana film'in için çalıştıgı bilgisi kuluslerde konuşuluyor

Engin Akyürek'in adi da her dizi için geçiyor..

"Ben Onu Çok Sevdim", "20 Dakika", "Cevdet Bey ve Ogullari"

cevdet bey ve oğulları 2 senedir başlayacak nerede hani dizinin ne konusu çıktı ne haberi hiç bir sey yok ortada.

o aga çok yanlış bi seçim olur sakın diyorum

Fatmagüldeki adam değil mi bu ?

Evet, Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde Kerim karakterine hayat veriyordu.

OtherFile.ashx

Engin Akyürek'in adi da her dizi için geçiyor..

"Ben Onu Çok Sevdim", "20 Dakika", "Cevdet Bey ve Ogullari"

20 dakikada engin akyürek hiç teklif gitmedi.. cevdet bey seneye çekilecek bu sen olmayacak.. geriye tek pana filim kalıyor

- - - Ekleme - - -

Fatmagüldeki adam değil mi bu ?

evet takas sakın duymasın :))))) daha tubanın haberinde engin akyürek kimd diyordu :))))))

20 dakikada engin akyürek hiç teklif gitmedi.. cevdet bey seneye çekilecek bu sen olmayacak.. geriye tek pana filim kalıyor

- - - Ekleme - - -

evet takas sakın duymasın :))))) daha tubanın haberinde engin akyürek kimd diyordu :))))))

Ama bugün onlarca haber çikti birçok medya sitesinde Engin-Tuba olacak diye..

Ama bugün onlarca haber çikti birçok medya sitesinde Engin-Tuba olacak diye..
tubanın facebook sayfası yöneticisi defalarca yazdı haber yanlış diye hiç teklif gitmedi diye. zaten olsaydı proje bu kadar beklmez çoktan çeimler başlardı hala tanıtım filmi çeilmedi dizinin haberi 2 ay öncesinden gelmesine ragmen

Engin Akyürek'i bilmem ama duydugum kadarıyla dizinin kadrosunda Ahmet Uğurlu varmış.
Çok kral oyuncudur tanımayanlar varsa;

fft85_mf2206286.Jpeg

Ekli dosyalar

• fft85_mf2206286.Jpeg
    fft85_mf2206286.Jpeg
    12.7 KB · Hit: 448
tubanın facebook sayfası yöneticisi defalarca yazdı haber yanlış diye hiç teklif gitmedi diye. zaten olsaydı proje bu kadar beklmez çoktan çeimler başlardı hala tanıtım filmi çeilmedi dizinin haberi 2 ay öncesinden gelmesine ragmen

Zaten Ay Yapim da ser verip sir vermiyor basrol oyuncusu hakkinda

Engin Akyürek-Belçim Bilgin.. Gayet uyumlu çift olabilir

*beyazsoy, özel mesaj..

yok daha neler pana nın almadığı oyuncu mu var engin kim